Kubilay Bize Kurtarıcı Olarak Gelmedi!

Kubilay Bize Kurtarıcı Olarak Gelmedi!

 

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, yeşil –mavili takımın 3,5 yıllığına kadrosuna kattığı Kubilay Kanatsızkuş hakkında konuştu.

Bursaspor ve Malatyaspor’dan eski öğrencisi olan Kubilay Kanatsızkuş için ;” Bize  kurtarıcı olarak gelmedi” diyen tecrübeli teknik adam Hamzaoğlu; Kubilay bize Remy’nin durumuna göre 4 forvetimiz oldu şu anda. Olurda Remy’den faydalanmazsak orda sadece iki  santrafor Deniz ve Palo ile kalamazdık. Kubilay’ı o yüzden aldık. Bu oyuncu hem genç ve daha önce çalıştığım yetenekli oyuncu. Çok daha iyi yerlerde olmazı lazım. Çalıştığı hocalarda önemli. Kubilay'ı hem Rizespor'a hem Türk futboluna kazandırmak istiyoruz. Kubilay bunun için çalışacak ve elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Yusuf Sarı da aynı şekilde önemli katkı sağlayacak. Bazı maçlar 11'de bazı maçlar sonradan girecek. Semih Kaya ile ilgileniyoruz ama sadece Semih gündemimizde yok. Birkaç oyuncu daha aramıza katılacak." dedi.

AJANS53.COM ÖZEL

YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    saldıray

     21 Ocak 2022 13:52
         

    iyide bu saatten sonra bakıcılıkmı yapacaz bize kurtarıcı lazımbu işlig sonuna kadar pjonpolo ile gitmez gitmiyeceğinide herkes görüyor bu ne demekşimdi adam almak veya birilerine kıyak yapmakiçinmi adam alıyorsun hoca sen bunu bu takımanasıl yaparsın kümedekalma mücadelesi veriyporuz bak göztepeye kendini kurtarmakiçin neler aldı sen adamyetiştireceğiz diyorsun senden önceki dangalakta aynı kafa i,legitti elindeki kadroonun eseri hala martavalokuyorsunuz pekala mademkurtarıcı diye almadın bu adama bonservis parası ödendimi öçdenmemişse eyvallah amaabir lira dahi ödenmişse bu işte vebalin vardır bu bir ikincisi böylebir adama bursada olmadı ankaragücünde olmadı malatyada olmadıbu adama3,5 yıllık sözleşmenin izahı nedir siz oküçüğcükbeyinleriniz ilekime ayakyapıyorsunuz ha kime bu takımının geleceğine nasılipotekkoyarsınız ha sişzkimsiniz rizesporun sahibimikendinizi sanıyorsunuz bu takımdüşerse başta başkan olmaküzere fahri ve hamza hoca hesap vereceksiniz

Yorum Yapın