Çaykur Rizespor, 4 oyuncu ile vedalaştı

Çaykur Rizespor, 4 oyuncu ile vedalaştı

ÇAYKUR RİZESPOR'DA YOLCU SAYISI 12'YE ÇIKTI..

YEŞİL -MAVİLİ TAKIMDA DAHA ÖNCE BOLDRİN, FABRICCO, HOLMEN VE YUSUF SARI İLE RESMEN YOLLAR AYRILMIŞTI.

SÖZLEŞMESİ SONA EREN UMAR, SABO VE CİSSE İLE'DE VEDALAŞAN ATMACA'DA SADECE TEKNİK DİREKTÖR BÜLENT KORMAZ'IN STOPER PONCK'UN GELECEK SEZON DA TAKIMDA KALMASINI İSTEDİĞİ BİLİNİYOR.

Yeşil-mavili ekipte Gedson Fernandes, Tyler Boyd, Joel Pohjanpalo ve Cemali Sertel'in kiralık sözleşmeleri sona erdi..

Süper Lig'den düşen Çaykur Rizespor, kiralık sözleşmeleri sona eren 4 futbolcu için teşekkür mesajı yayımlandı.

Yeşil-mavili kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Gedson Fernandes'in Benfica, Tyler Boyd'un Beşiktaş, Joel Pohjanpalo'nun Bayern Leverkusen ve Cemali Sertel'in Medipol Başakşehir'den kiralık olarak kadroya katıldığı hatırlatılarak, "Oyuncularımızın kiralama süresi dolmuştur. Kulübümüze verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerinde kendilerine başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 1 0
    {usertitle}

    saldıray

     31 Mayıs 2022 11:03
         

    rizespor tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu gedson fernandes sana hakkımız helal olsun pjonpalo da görevini yaptı bunların haricinde giden herkesin allah belasını versin kazandıkları haram zıkkım olsun

  2. 0 0
    {usertitle}

    Rizeli Kamil

     31 Mayıs 2022 23:17
         

    Sakalimiz yokki dinlenelim ben olsam baskan Tahir Kiran dahil hepsini ceza niyetine inadina tutar rizespor süper lige geri çikana kadar hiç bir  yere birakmazdim.Gedsona,da ayriyetten bir parantez açmak lazim bir forma ancak bir futbolcuya bu kadar yakisir insanlah onu o kutsal formayla bir daha görme zevkine ulasiriz.

Yorum Yapın