ATMACADA 16 GİTTİ 9 GELDİ

ATMACADA 16 GİTTİ 9 GELDİ

 

GEÇEN SEZON SÜPER LİGDE BERBAT ÖTESİ BİR SEZON GEÇİREN VE SEZON SONUNDA 4 YIL SONRA YENİDEN TFF 1. LİGE DÜŞEN TEMSİLCİMİZDE BU SEZON 16 FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILIRKEN ŞİMDİLİK 9 YENİ TRANSFER KADROYA DAHİL OLDU..

Son 5 sezon toplam 153 futbolcu transfer eden temsilcimiz de bu yaz dönemi de oldukça hareketli geçiyor.

Yeşil -mavili takım bu sezon teknik direktör Bülent Korkmaz ile yola devam ederken, atmaca şimdilik 9 yeni transferi kadrosuna kattı.

Çaykur Rizespor geçen sezon kadrosunda yer alan 16 futbolcu ile de yollarını ayırdı.

İŞTE O GİDEN İSİMLER VE GİTTİKLER TAKIMLAR

Yusuf Sarı ( A.Demirspor ), Holmen ( Elfsborg ), Erik Sabo ( Anorthosis ) , Dabo ( Aris ), Djkovic ( Al – Read ), Fabrıcco ( Fortaleza ), Boldrin ( Samsunspor ), Phiri ( Paris ) , Umar, Cisse , Cemali Serter ( Antalyaspor ), Boyd ( Beşiktaş ) , Ponck ( Başakşehir ), Gedson ( Beşiktaş ) Pohjanpalo ( Leverkusen ) ve Monzongo ( Amiens )

 

Yabancılardan Sadece 2 İsim Kaldı!

Öte yandan yeşil -mavili takımın kadrosunda yer alan yabancı oyunculardan sadece 2 isim kaldı.

Bolasie ve Mendes bu sezon ki  kadroda kalan yabancı oyuncular oldu.

Yeşil -mavili takımda Bolaise’nin yıllık ücreti 1 Milyon 300 bin Avro olurken, Mendes ise sadece 900 bin Avro’ya top koşturuyor.

 

Çaykur Rizespor bu sezon şimdilik 9 oyuncuya imza attırdı

Bu sezonda kadro üzerinde yeniden doldur boşalt yapan temsilcimiz şimdilik 9 isme imza attırdı.

Kocaelispor’dan Benhur Keser, Sivas spor’dan Koray Altınay ve Sefa Yılmaz, Beşiktaş’tan Kerem Kalafat, Alanyaspor’dan Emircan Altıntaş, Antalyaspor’dan Behadır Öztürk, Rapid Wien takımından Srdjan Grahovac, Lvıv takımından Faruk Miya ve Botosani  kulübünden Papa’yı renklerine bağlayan temsilcimiz 8 Eylül’de bitecek olan transfer sezonuna kadar 3 – 4 futbolcu ile daha sözleşme yapması bekleniliyor.

 

Yeşil -mavili takımda geçen sezondan kalan futbolcular ise;

Gökhan Akkan, Tarık  Çetin, Zafer Görgen, Gökhan Gönül, Emirhan Topçu, Eren Albayrak, Kubilay Kanatsızkuş,  Alper  Potuk, Deniz Hümmet, Efe Tecimer, Furkan Kayalı ve Selim Ay oldu.

Öte yandan kiralıktan dönen Aziz  Aksoy, Alberk Koç takımda kalırken, yine kiralıktan dönen Mahsun Çapkan ve Eren Karadağ kendilerine kulüp aradıkları, Güvenç Usta’da Pazarspor ile anlaşmaya vardığı  bilgisine ulaşıldı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 1 0
    {usertitle}

    saldıray

     5 Ağustos 2022 19:55
         

    kadromuz lig için yeterli ama süperlige çıkmak için hala eksik şimdiye kadar çok yazdık yine yazalım daha önce belittiğimiz gibi solo bek stoper 8 numara ve 2 forvet kesin şart dedik solbek alındı ercan  diye ama önemli olan gerçekten çok önemli olan 3 mevki var bunlara kaliteli oyuncu alınmalı 1 santrafor 1 stoper ve tabiki ortada 8 numara oynayacak iyi birer adam ile bu işi çözeriz bizden söylemesi

Yorum Yapın