ATMACA TRANSFERDE SUSKUNLUĞUNU BOZDU!..

 

Çaykur Rizespor, dış trasferde iki oyuncuyu renklerine bağladı.

Yeşil – mavilitakım, MKE Ankaragücü forması giyen stoper Sinan ve Başakşehirtakımı ileşampiyonluk sevinci yaşayan Azubuike’yi sezon sonuna kadar kiralık olarka renklerine bağladığını açıkladı.

Toto 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, MKE Ankaragücü'nden Sinan Osmanoğlu'nu renklerine bağladı.

Yeşil-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Sinan Osmanoğlu'nun Çaykur Rizespor'a transferi için MKE Ankaragücü ile prensip anlaşmasına varıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Deneyimli defans oyuncusu, takımımızın Antalya'daki devre arası hazırlık kampına katılmış olup, transfer sezonunun açılmasıyla birlikte resmi işlemler tamamlanacaktır. Sinan'a, 'Hoş geldin.' diyor, yeni başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Çaykur Rizespor, Azubuike'yi kadrosuna kattı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Okechukwu Godson Azubuike'yi renklerine bağladı.

Yeşil maivli kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Kulübümüz Azubuike transferi için Medipol Başakşehir ile prensip anlaşmasına varmıştır. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu takımımızın hazırlık kampına katılmış olup, transfer sezonunun açılmasıyla birlikte resmi işlemler tamamlanacaktır." ifadelerine yer verildi.

Aazubuike, daha önce de yarım dönem Rize temsilcisinde görev yapmıştı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    saldıray

     8 Ocak 2023 14:44
         

    iyi transferler te laf etmeyiz ama devamıda böyle olması lazım bir kere oğuz ve olawoyin kesin olmalı herne olursa olsun alınmalılar ve santrafor işte burda hata yapılmamalı yok öyle endenozya liginden silvalar falan adam gibi bir santrafor alın biraz paraya kıyın kardeşim gerekirse bizde elimizden geldiği kadar yardımda bulunalım taraftarıda işe sokarsın ve adam gibi bir santrafor alırsın yıllardır sıkıntısını çektik atanında tutanında iyi olacak yapmayın hata alın asambolonga gibi bir adam bildiğin kaliteli oyuncu alacan yoksa sezon başındaki hatayı yaptıktan sonra bi önemi yok yeni hurklar istemişyoruz bir tane alın kaliteli oyuncu alın çok çok önemli şampiyon olmak istiyorsan santraforun işyi olacak

Yorum Yapın