ATMACADA GÖZLER SAHADA KULAKLAR SAKARYA'DA OLACAK!..

 
GÖZLER SAHADA KULAKLAR SAKARYA’DA!
 
Ç.RİZESPOR YARIN KENDİ SAHASINDA OYNAYACAĞI TUZLASPOR MAÇINDAN MUTLAK ÜÇ PUANI HEDEFLERKEN, LİGDE EN YAKIN TAKİPÇİSİ KONUMUNDA YER ALAN PENDİKSPOR’UN SAKARYASPOR DEPLASMAN MAÇINDAN İSE PUAN KAYBINI BEKLİYECEK.
 
Ligin bitimine üç hafta kala nefesler tutuldu.
 
Temsilcimiz Ç.Rizespor yarın kendi sahasında Tuzlaspor’u konuk edecek. Atmacada tek hedef mutlak üç puan ile bu maçtan ayrılmak olacak. Diğer yandan Ç.Rizespor’un iki puan arkasından gelen Pendikspor ise Sakaryaspor deplasman maçında ter dökecek.
 
Yeşil – mavili takıma gönül verenlerin gözleri bir yandan sahada olurken, diğer yandan kulakları ise Sakarya’dan gelecek olan sonuçta olacak.
 
Birçok İhtimal Var!
 
Ç.Rizespor adına Pazar günü oynanacak maçlarda en iyi sonuç Rizespor’un evinde Tuzlaspor’u mağlup etmesi Pendikspor’un da deplasmanda Sakaryaspor’a mağlup olması neticesi. Bu durum gerçekleşirse ligin bitimine iki hafta kala arada ki fark yeniden beş puana çıkacak ve temsilcimiz yeşil -mavili takım son iki hafta oldukça rahatlamış şekilde girecek.
 
Ç.Rizespor adına en kötü sonuç ise kendi sahasında Tuzlaspor’a karşı puan kaybetmesi. Bu durum karşısında Pendikspor’un deplasmanda Sakaryaspor’u yenmesi halinde bu kez Rizespor’un elinde bulunan ipler tamamen İstanbul temsilcisinin eline geçmiş olacak.
 
Öte yandan Pazar günü aynı saatten oynanacak olan iki maçın berabere bitmesi halinde aradaki iki puan devam etmiş olacak. Yeşil – mavili takım bir hafta sonra İzmir deplasman maçında Göztepe takımının konuğu olurken, Pendikspor ise kendi sahasında Bandırmaspor ile karşı karşıya gelecek.
 
Bütün Maçlar Aynı Saatte Başlayacak
 
Spor Toto 1. Liginde 36. Hafta maçları Pazar günü saat 16:00 da başlayacak ve TRT Spor’dan dönüşümlü olarak tüm maçlar yayınlanacak.
 
Bu hafta Eyüpspor BAY geçecek olan takım.
 
 
Haydi Rize, Pazar günü herkes maça!
 
Spor Toto 1.Lig’de bitime üç hafta kala nefesler tutuldu. Süper Lig’e direkt olarak yükselen ikinci takım olma adına geri sayıma geçen Çaykur Rizespor kenetlenmiş durumda. Son oynadığı maçta deplasmanda Pendikspor’a mağlup olarak Süper Lig’e yükselme coşkusunu erteleyen Atmaca, Pazar günü sahasında oynayacağı Tuzlaspor maçına kilitlenmiş durumda. Zorlu müsabakayı kazanması halinde Süper Lig kapısını aralayacak olan Çayku Rizespor’da futbolcular, Pazar günü oynanacak olan Tuzla maçına taraftarları davet etti. Yeşil-Mavili oyuncular, kulübün resmi sosyal medya hesaplarından yayınlanan videolarda ‘Şimdi değilse ne zaman’ şeklinde verdikleri mesajlarla taraftarlara çağrıda bulundu.
 
BİRLİKTE ŞAMPİYON OLACAĞIZ
 
Yeşil-Mavili oyuncu Emir Han Topçu, “Son düzlüğe girmiş bulunmaktayız. Bütün taraftarlarımızı stada bekliyoruz. İyi günde kötü günde herkes birbirine destek olmalı. Son haftalara girdik, inşallah şampiyon olacağız” dedi. Kamerunlu yıldız golcü John Mary, “Sevgili taraftarlar, hepinize maça gelmeniz için çağrıda bulunuyorum. Çünkü bu maç hem bizim hem de sizin için çok önemli. Eminim siz de stadyumdaki sesimiz olacaksınız. Elinizden gelen en müthiş desteğini vereceğinize inanıyorum. Ve birlikte şampiyon olacağız” ifadeleriyle taraftarlara çağrıda bulundu. Taraftarların da bu çağrılara duyarsız kalmaması bekleniyor. Pazar günü Çaykur Didi Stadı’nın full dolması bekleniyor. Haydi Rize, Pazar günü herkes maça!
 
BİLET FİYATLARI:
 
VİP A-B: 75 TL
 
MARATON: 25 TL
 
KAPALI DAĞ: 20 TL
 
KAPALI DENİZ: 20 TL
 
KALE ARKALARI: 15 TL
 
MİSAFİR: 15 TL
 
 
MAÇIN HAKEMİ ANKARA BÖLGESİNDEN
 
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, tamamı 7 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da başlayacak haftanın müsabakalarını yönetecek hakemler şöyle:
 
Erzurumspor FK-Gençlerbirliği: Atilla Karaoğlan
 
Beyçimento Bandırmaspor-Dyorex Boluspor: Murat Erdoğan
 
Bodrumspor-Altınordu: Ümit Öztürk
 
Sakaryaspor-Pendikspor: Turgut Doman
 
Manisa FK-Göztepe: Yaşar Kemal Uğurlu
 
Çaykur Rizespor-Tuzlaspor: Burak Pakkan
 
Altay-Altaş Denizlispor: Oğuzhan Aksu

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın