GİZLİ KAHRAMAN OGÜN !..

GİZLİ KAHRAMAN OGÜN !..
 
 
Ç.RİZESPOR’UN ÜLKEMİZDE YAŞANAN DEPREM NEDENİYLE MALATYASPOR’DAN TRANSFER ETTİĞİ OGÜN ÖZÇİÇEK, SEZON SONU YAŞANILAN ŞAMPİYONLUKTA ÇOK BÜYÜK ROL OYNADI.
 
Tekmeye kafa uzatan aslen Trabzonlu futbolcu Ogün Özçiçek, hocasından görev aldığı maçlarda hırslı ve etkili futbolu ile göz doldurdu.
 
Özellikle Azubuıke’nin forma giymediği maçlarda takımın orta sahasında dinamo gibi çalışan başarılı oyuncu Ogün Özçiçek, ikili mücadelelerde üstün performansla göz kamaştırdı.
 
Kesiciliğinin yanında isabetli paslarla da futbol severlerden tam not alan Ogün’un sözleşmesi Y.Malatyaspor’da bulunuyor. Yeni sezonda başta Beşiktaş olmak üzere bazı takımlarla ismi anılan genç oyuncunun gönlü Rizespor’da olduğu, bonservisi konusunda yönetimin önümüzdeki günlerde sarı – siyahlı takımla masaya oturacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

AJANS53.COM ÖZEL


YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR.



Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    saldıray

     3 Haziran 2023 12:57
         

    yerli olarak iyi altenatif alınmalı hatta hagi osman da değerlendirile bilir takımdaki kaliteli oyunculardan biriydi rizespora lazım ama tabiki yöneim mbeceripte ala bilirse bu gidişle biraz zor reisi bekliyoruz her zamanki gibi geç kalacağız malesef kaderimiz bu

Yorum Yapın