YENİLER HARİKA BAŞLADI!..
Ç.RİZESPOR BİR TARAFTAN MİLLİ ARAYA ÇOK İYİ DEĞERLENDİRİRKEN, DİĞER TARAFTAN TRANSFERİN SON GÜNLERİNDE KADROSUNA KATTIĞI 4 OYUNCUDAN KONYASPOR MAÇINDA DİREK SKORA KATKI ALDI.
Lige verilen Milli arada Ç.Rizespor, Konyaspor maçı hazırlıklarına Ankara'da devam etmişti.
Teknik direktör İlhan Palut yönetiminde hem Konyaspor maçına bilenen temsilcimiz hem de bir taraftan transferin son günlerinde fırsat transferlerini Ankara'da kovalamıştı.
Yeşil - mavili takıma ilk olarak Çekya takımı Sparta Prag'tan Bulgar forvet MINCHEV ve Danimarkalı sol bek HOJER'i kadrosuna katmış, daha sonra ise İngiliz orta saha oyuncusu SHELVEY ve Arjantinli santrafor GAİCH takviyesi altında Konyaspor deplasman maçına çıkmıştı.
İLHAN PALUT ÖNCE " ADALET" DEDİ SONRA YENİLERİ SAHAYA SÜRDÜ!
Eski takımı Konyaspor karşısına son iki maç ( Trabzonspor ve Karagümrük ) maçlarından galibiyet alan ilk 11' sahaya süren genç teknik adam böylece forma adaletine sadık kalarak sezon başından beri yola çıktığı oyuncuları yolda bırakmadı. Maçın ilk yarısında 1 - 0 geriye düşen temsilcimiz ikinci devre İlhan hocanın art arda yaptığı değişikliklerle önce beraberliği daha sonra galibiyeti yakaladı ve son dört haftada 10 puan toplayarak çıkışını sürdürmüş oldu.
DANİMARKA, BULGAR, BREZİLYA, İNGİLİZ VE ARJANTİN HATTI ÜÇ PUANI GETİRDİ!
Yeni transferleri yedek kulübesine bırakarak maça başlayan teknik direktör İlhan Palut, maçın son çeyreği içinde önce tüm kozlarını sahaya sürdü.
Haklı penaltıyı alan Bulgar forvet Minchev' e ara pası veren Danimarkalı sol bek Hojer olurken, beyaz noktadan topu filelere gönderen isim ise Brezilyalı Gustava olmuştu. Bu golden iki dakika sonra ise İngiliz oyuncu Shelvey, orta sahanın gerisinde müthiş bir pas atarak Arjantinli yeni transfer Gaich'i topla buluşturmuş, bu oyuncunun topu sürmesi ve boş kaleye bırakması ile skoru 2 - 1 e getirerek, maç sonu haklı bir galibiyet alarak Rize'ye dönmüştük.
ATTİLA MOCSİ'DEN SONRA GAİCH'DE İMZASI KURUMADAN ATTI!.
İLK MAÇTA GOLÜNÜ ATANLAR KERVANINA ARJANTİNLİ GAİCH'DE EKLENDİ...
Trabzonspor deplasman maçı öncesi yeni takımı Rizespor'a transfer olan Macar stoper Attila, hatırlanacağı gibi o maçta ilk golü atan isim olmuştu. Konyaspor maçı öncesi transfer olan Arjantinli santrafor Gaich'de daha imzası kurumadan oyuna sonradan girerek, takımı adına galibiyet golünü atan isim oldu.
AJANS53.COM ÖZEL
YASAL UYARI: BU HABER AJANS53.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR.
Yorum Yapın