KORAY DENİZ:" KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN"

KORAY DENİZ:” KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

 

Ç.Rizespor yönetim kurulu üyesi ve transfer komitesi Başkanı Koray Deniz, Bursaspor maçından aldıkları bir puandan çok kaybedilen iki puana üzüldüklerini söyledi.

 

 

 

“Beşiktaş ve Fenerbahçe Maçları Bizi Biraz Yıprattı!”

Koray Deniz, puan kaybettikleri için üzgün olduklarını kaydederek, “ Zorlu Bursaspor deplasmanında maçın başında şansız bir gol yedik. Hocamız bu gol sonrası üçlü sistemden vazgeçerek dörtlü sisteme döndü. Özellikle maçın ikinci devresinde biri penaltıdan olmak üzere yakalanan net gol pozisyonlarında şansız olan takım bizdik. Çocuklar elinden geleni yaptı. İç sahada iki Beşiktaş bir Fenerbahçe maçları sonrası ortaya konulan iyi oyun futbolcuları biraz havaya soktu. Ayaklar yere sağlam basmalı. Diğer yandan bu maçlar bizi ister istemez yıpratmış olabilir. Son Bursaspor maçından ise bir puandan çok, kaçan iki puana üzüldük” diye konuştu.

 

 

 

“Eskişehirspor’u Yeneceğiz”

Ç.Rizespor yönetim kurulu üyesi Deniz;” Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ç.Rizespor bu ligde kalacak. Takımda sakat ve cezalı oyuncumuz yok ve takım her geçen hafta üzerine koyarak geliyor. İyi oyun, mücadele azmi bize gelecek haftalar için ışık veriyor. Bu takım bir yerde patlayacaktır. Bu hafta Eskişehirspor maçında ben bir patlama bekliyorum ve “direk” yeneceğiz kelimesini kullanıyorum. Bu ligde bu köprünün altından daha çok sular akar. Diğer küme düşme adaylarının haftayı üç puan ile kapatmaları bizi ilgilendirmiyor. Bundan sonra oynayacağımız ilk dört maçtan ben 10 puan bekliyorum” dedi.

 

HABER: SELİM DENİZALP


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    mapavrili

     24 Şubat 2015 18:13
         

    Yine konustu konustukca millet uyuz oluyor bunlara suphemiz yok sizin gibi beceriksiz baska bir yonetici olmadina 

  2. 0 0
     25 Şubat 2015 14:37
         

    BENİ ENGELLEDİNİZ RİZE SPORU ENGELLİYORSUNUZ  AJANS 53 SİZİN İŞİNİZ HABER YAPMAK BEN HABER SUNDUM SİZE HABERCİ İSENİZ GİDİN FUTBOLCULARLAN GİZLİDEN GİZLİYE GÖRÜŞÜN TESİSLERDE ÇALIŞANLARDAN ÖĞRENİN BEN RİZELİYİM RİZE SPORLUYUM RİZE SPORLU OLARAK DA ÖLECEĞİM GERÇİ SİZLERDE BİLİYORSUNUZ BAZI GERÇEKLERİ YA İŞİNİZE GELMİYOR YADA YAZAMIYORSUNUZ NE OLURSA OLSUN RİZE SPORUMUZU GERİ VERSİNLER RİZELİLER YONETSİN 

Yorum Yapın