KARAMAN: "İKİ TAKIMDA BERABERLİĞİ HAK ETTİ"

KARAMAN: "İKİ TAKIMDA BERABERLİĞİ HAK ETTİ"
- ÇAYKUR RİZESPOR, LİGİN 3. HAFTASINDA DEPLASMANDA KARŞILAŞTIĞI ESKİŞEHİRSPOR İLE 1-1 BERABERE KALDI
- ÇAYKUR RİZESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ HİKMET KARAMAN:
- "1-1'LİK SONUCU İKİ TAKIMIN DA HAK ETTİĞİ BİR SONUÇ OLARAK GÖRÜYORUM"

 

 
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Eskişehirspor karşılaşmasında beraberliği her iki takımında hak ettiğini söyledi.
Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Çaykur Rizespor, deplasmanda karşılaştığı Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, beraberliği her iki takımın da hak ettiğini aktardı. Karaman, “1-1’i her iki takımın da hak ettiği sonuç olarak görüyorum. İki takımın kalecisine de teşekkür etmek lazım, önemli pozisyonlar çıkarttılar. Rizespor olarak oyunsal anlamda top bizdeyken oyun şeklimizi geliştirebiliriz. Genel 90 dakika, üst düzey bir tempo, iki takımın da koşu mesafleerine bakıldığında 117 kilometreye yakın Rizespor, 115 küsür Eskişehirspor’un koşu mesafeleri var. Işıkların sönmesi Eskişehir’in ne kadar futbol şehri olduğu ortaya koydu. Güzel görüntüler var ama genel 90 dakika içerisinde Rizespor olarak aramıza katılan yeni oyuncuların intibasını biraz daha geliştirip, oynamaya başladıklarında belki futbol açısından farklılık gösterebiliriz ama Eskişehir de önemli bir takım. Geçen hafta ligin çok ucunda, iyi oyuncuları olan Sivasspor’a 4 gol atmaları, bugün de maçın berabere bitmesi ve son oynadığımız 7 lig maçımız Rizespor açısından önemli. Şehir açısında önemli bir gelişme. Eskişehir’e de, antrenörüne, taraftarına da teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki iki haftayı kendi evimizde oynamanın hesaplarını yaparak üst sıraları hedefleyeceğiz” dedi.

 

 


- Eskişehirspor Teknik Direktörü Skibbe:
- "Rakipten daha fazla gol pozisyonu bulduk. Galip gelemediğimiz için üzgünüm"


 Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldıkları maça ilşkin, "Rakipten daha fazla gol pozisyonu bulduk. Galip gelemediğimiz için üzgünüm" dedi.

Skibbe, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

Bugün çok enteresan bir maç yaptıklarını ifade eden Skibbe, şöyle konuştu:

"Mücadeleci bir maçtı. Rakipten daha fazla gol pozisyonu bulduk. Galip gelemediğimiz için üzgünüm. Rakibimiz de defansif anlamda çok iyi duran ve kontra atak yapan bir takımdı. Takımından çok memnunum ve iyi mücadele gösterdiler. Sakat oyuncularımız bir an önce iyileşip, yeni oyuncularım da takıma iyi adapte olunca Antalyaspor karşısına çıkacağız."


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın