Soyunma odasında o anlar! Sessizlik!..

 

 

 Maçın ardından

- Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman:
"Gelecek haftalarda bu maçtan örnekler vererek üzerine koyacağız. Kısaca hak ettiğimiz bir galibiyet aldık"
- Antalyaspor Teknik Sorumlusu Göksu: "Futbolda böyle şeyler oluyor. Daha yolun başındayız, 5-1'lik mağlubiyete en çok üzülen futbolcularımız"

 Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Antalyaspor'u 5-1 gibi farklı bir skorla yenen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, çok doğru işler yaptıklarını ve hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Karaman, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, oyuncuları Rize şehri adına kutladığını ve iyi mücadele ettiklerini ifade etti.

 Rakibin bugüne kadar aldığı skor ve oynadığı futbolla etkili bir takım görüntüsü çizdiğini vurgulayan Karaman, "Bugün herkes çok güzel bir oyun ortaya koydu. Rakibin bindirmelerini çok iyi durdurduk. Eren Albayrak'ın, Emrah Başsan'ı takibi ve müdahaleleri çok yerindeydi. Çok güzel goller attık. Kweuke gol atamadı ama skorun artmasında ve oyunun güzelleşmesinde en önemli oyunculardan biriydi. Herkes maça çok güzel katkı sağladı" diye konuştu.

Alınan skorun bundan sonra oynayacakları maçlar için kendilerine çok önemli katkı yapacağını kaydeden Karaman, "Gelecek haftalarda bu maçtan örnekler vererek üzerine koyacağız. Kısaca hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Taraftarımız az olmasına rağmen çok güzeldi. Spor taraftarsız olmuyor. Türkiye genelinde seyirci artışını ve sahaların doluluğunu başarabilirsek daha duygusal olacak" ifadelerini kullandı.

İlk defa maça çıkmadan önce soyunma odasında çok sessizlik olduğunu belirten Karaman, şöyle devam etti:

"Tam maça çıkarken futbolculara konuştum. 'Belki fark ettiniz. Sessizlik var, bende konuşmuyorum. İçimde bir ses var. Takım müthiş oynayacak. Size inanıyorum' dedim. Sonuç önemli değil. Futbolcular çok doğru şeyler yaptı. Hafta içi yaptığımız değişiklikler taktik çalışmasını sahada gördük. İkinci yarıda taraftarlarımızın futbolcuları tek tek alkışlamaları çok güzeldi. Seyredenlere zevk veren bir takım izlettirmek bizim en büyük hedefimiz."

Dhurgham İsmail'in ilk kez forma giydiğini ve formayı kendisinin hak ettiğini vurgulayan Karaman, futbolcunun çok daha iyi yerlere geleceğini kaydetti.

 

-Antalyaspor cephesi

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, skorun böyle olmasına çok üzüldüklerini kaydederek, "Puan ve puanlar için gelmiştik. Futbolda böyle şeyler oluyor. Daha yolun başındayız 5-1'lik mağlubiyete en çok üzülen futbolcularımız" dedi.

Yan toplarda istenilen müdahaleleri yapamadıklarının altını çizen Göksu, "Yan toplara gidilmedi. Yan toplarda çabuk olan kazandı. Rakibimiz daha çabuk hareket etti. Bu mağlubiyeti telafi etmek futbolcu kardeşlerimizin elinde. İnşallah telafi edecekler. Önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağız" şeklinde konuştu.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın