Hikmet Hoca Faturayı Öğrencilerine Kesti!

 

Maçın ardından

- Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Karaman:
"90 dakika boyunca bizim adımıza özetlenecek tek şey, yediğimiz golde 7 oyuncumuzun düdük sesini duymadan hakeme bakıp itiraz etmeleri"
- "Koray bir anda topu önünde görüp topu uzaklaştırmak isterken, Quaresma'ya güzel bir asist pası oluyor. Çok basit bir gol yedik. Üzüntü burada"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'a 1-0 yenildikleri maçtan sonra öz eleştiri yaptı.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Karaman, Beşiktaş'la son derece iyi bir maç yaptıklarını belirterek, "90 dakika boyunca bizim adımıza özetlenecek tek şey, yediğimiz golde 7 oyuncumuzun düdük sesini duymadan hakeme bakıp itiraz etmeleri" dedi.

Beşiktaş'ın Ricardo Quaresma ile bulduğu golde 7 futbolcusunun da oyunu bıraktığını kaydeden tecrübeli teknik adam, "O anda oyun oynanıyor. Koray bir anda topu önünde görüp topu uzaklaştırmak isterken, Quaresma'ya güzel bir asist pası oluyor. Çok basit bir gol yedik. Üzüntü burada" şeklinde konuştu.

"Gelişmek istiyorsan, böyle basit goller yemeyeceksin" diyen Karaman, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Oyuncular sadece verilen taktikleri değil, oyun içinde akışa, rakibine ve hakemin düdüğüne göre uyum sağlamak zorundalar. Hakem bugün ikili mücadelelerde düdük çalmadı, oynattı. Sertlikleri bıraktı. Hoşuma gitti. Oyuncular alışık değil ama yere yatıyor veya kalkmıyor." 

Hikmet Karaman, Beşiktaş'ın iyi bir takım olduğunu da vurgulayarak, "Bu karşılaşmadan dersler çıkarıp, önümüzdeki maçlarda daha dikkatli olmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Kerem

     18 Ekim 2015 22:44
         

    Hoca haklı ve hakemlerde iş yok malesef :( İstanbul takımlarına torpilleri var resmen ! 

Yorum Yapın