Yabancılar Kulüp Bulamadı!

 

 

Elde Kaldılar!

Teknik kadronun kadroda düşünmediği ve Kulüp Başkanı Metin Kalkavan’ın “ hangi şartlarda olacaksa olsun, mutlaka gönderilecek” dediği Nika ve Ümit Korkmaz elde kaldı.

Takıma yüksek bir maliyeti bulunan Gürcü oyuncu Nika, gitmekte inat ederek oturduğu yerden parasını almaya devam edeceği öğrenildi.

Ümit Korkmaz ve Nika altyapı hoca eşliğinde günde üç çalışma yaparak takımdan ayrı çalışmaya devam ediyorlar.

Yabancılar Kulüp Bulamadı!

Sezon sonu sözleşme yenilenmeyen Makiadi ve Ludovic kulüp bulamadı.

Yollar ayrılan Ludovic ve Makiadi yeni sezonda hiçbir takıma gidememeleri dikkat çekti.

Gitmeyi Kafasına Koymuştu!

Sezon sonu sözleşmesi sona eren gurbetçi oyuncu Deniz Kadah, yeni sezonda Antalyaspor’a imza atmıştı.

Yeşil – mavili taraftarların kalsa yaralı olduğu dediği Deniz Kadah, eski takımı Rizespor’un teklif ettiği 650 Bin Euro’luk teklifi elinin tersi ile iterek Akdeniz temsilcisi Antalyaspor’a 400 bin Euro karşılığı anlaşmıştı.

Geçen sezonun son haftasında İstanbul’da oynanan Başakşehir maçı sonrası soyunma odasında takım arkadaşları ile tek tek vedalaşan gurbetçi oyuncu Deniz Kadah, arkadaşlarına birer kalem hediye ederek, helallik istediği, yeni sezonda Rize’de olmayacağını açıklamıştı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    1000kartal

     5 Eylül 2016 15:27
         

    böyle baska olmamis bir yönetim varmi .peki bunlar is adami nasil oldular burada bir ikilem yokmu yillarca milyonlari verdikleri adamlar hep bmc cikmistir peki is yerlerinde nasil para kazaniyorlar rize ye geldimi is böyle bir rezil durum ortaya cikiyoR  peki insanin aklina 6-7 yildir ayni rezillik olurken rize peskesmi cekiliyor diye insanin aklina gelmiyor diyemem

  2. 1 0
    {usertitle}

    haluk

     5 Eylül 2016 15:42
         

    tamamen hikmetle alakalı bir durum deniz kadah ve itandje olayındada hikmetin payı büyük hikmet yüzünden kaçırdığımız oyuncular

    engin deniz itandje eren slyvestre bu adamlar tamamen hikmetle anlaşamadığı için gittiler

Yorum Yapın