As Görünümlü yedekler A2’ye Patladı!

 

 

As Görünümlü yedekler A2’ye Patladı!

Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına bugün kendi tesislerinde devam eden Rizespor, sabah yaptığı A2 maçından farklı galip ayrıldı.

Kadroda fazla forma şansı bulamayan oyuncuların A2 takımı ile yaptığı antrenman maçı 6 – 1 bitti.

Karşılaşmaya kalede Gökhan, savunmada Ali Faez, Yokubi, Özgür Çek, Matic Fink, Orta sahaya Recep Niyaz, Oğuzhan Aynaoğlu , ilerde ise Volkan Pala, Tuszynskı ve Mehmet Akyüz düzeni ile çıkan Rizespor’da gollerin üçünü Polonyalı forvet Tuszynskı kaydetti.

Polonyalı oyuncunun birde penaltı atışından yararlanamadığı maçta diğer goller Volkan, Yokubi ve Oğuz Han’dan geldi.

Antrenman maçında gollerde yaptığı asistlerle Özgür Çek tam not alırken, diğer başarılı olan futbolcular ise Recep Niyaz ve Tuszynskı oldu.

Yeşil – mavili takım günü akşam yaptığı tek çalışma ile tamamladı. Didi stadyumunda yapılan antrenmanda bu kez AS takım taktik idmanı gerçekleştirdi.

Öte yandan sakatlıkları devam eden Saadane ve Atıemwen idmana çıkamayan oyuncular oldu. Faslı oyuncunun Antalyaspor maçı öncesi yaşadığı sağlık sorunu devam ettiği, Nijeryalı Atıemwen’in ise adalesinde ufak bir sorun olduğu öğrenildi.

4 Yılın En Kısırı!

Süper ligde geride kalan 7 haftada 4 gol atan yeşil – mavili ekip, son dört yılda en kısır dönemi geçiriyor.

Forvet oyuncularından beklenen verimi alamayan Çaykur Rizespor’da Kweuke, Tuszynskı, Mehmet Akyüz ve Oğulcan henüz siftah yapamadılar.

Hikmet hoca geçen sezon 14 gol bu sezon 4 golde kaldı!

Rıza Çalımbay yönetiminde üç sezon önce Süper liginin ilk 7 haftasında 13 gol atan atmacada, bir sonraki sezonda Mehmet Özdilek yönetiminde 7 haftalık periyodda 7 gol atmayı bilmişti. Çaykur Rizespor, geçen sezon Hikmet Karaman yönetiminde ilk 7 hafta sonunda kendi rekorunu kırarak 14 gol atarak lige iyi bir başlangıç yapmıştı.

Ümit Kurt Sınıra Dayandı!

Yeşil – mavili takım başarılı stoperi Ümit Kurt sınıra dayandı.

Son Antalyaspor deplasman maçında yıldız oyuncu Eto’o ya yaptığı müdahale sonrası hakemden sarı kart gören savunma oyuncusu Ümit böylece toplamda üç sarı karta gelerek, sınıra dayanmış oldu. Cuma akşamı oynanacak olan Gençlerbirliği maçında sarı kart görmesi durumunda deneyimli oyuncu bir hafta sonra oynanacak olan Trabzonspor maçında forma giyemeyecek.

AJANS53 / SPOR MERKEZİ


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın