Rizespor, Taraftar Desteği İstiyor

 

 

Kazanmanın yolu Disiplin ve Sabır

Çaykur Rizespor, yarın kendi sahasında oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı çalışma ile tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Yeşil – mavili takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken, yönetim kurulu üyesi ve basın sözcüsü Saffet Mete, kendi taraftarları önünde kritik bir maça çıkacaklarını vurgulayarak “kazanmanın yolu sabır ve disiplinden geçer” dedi.

Adanaspor maçının zor bir karşılaşma olacağına dikkat çeken Saffet Mete ;” Rakip Adanaspor lig sonuncusu olabilir. Onlarda haftalardır kazanamıyor ve bizim maçta çıkış arayacaklar. Adanaspor’a karşı oyun anlayışımız sabırlı ve disiplinli oynamamızı gerektiriyor. Gol gelmedi diye disiplinden kopmamalıyız. Kendi sahamızda oynayacağımız Adanaspor maçı ilk devre oynayacağımız en önemli maçlardan biri “ dedi.

Taraftar konusuna da değinine Mete;” Taraftarımız bizim en büyük gücümüz ve artık taraftarın desteğinin zamanı geldi. Adanaspor maçında o gücü arkamızda hissetmek istiyoruz” ifadesini kullandı.

12 Yıl Sonra Karşı Karşıya Geliyorlar!

Çaykur Rizespor ile Adanaspor 12 yıl sonra süper ligde karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında süper ligde bundan önce oynanan 10 maçta Adanaspor’un beş Rizespor’un ise dört galibiyeti bulunurken bir maçta ise taraflar eşitliği bozamadı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın