Yönetimden 12. Adama Çağrı !..

 

 

Çaykur Rizespor Kayseri maçı öncesinde tüm camiayı tek çatı altında toplanmaya davet etti.

             Bayrağını al, Şapkanı tak gel

-Çaykur Rizespor As Başkanı Mehmet Erdoğan kırılma maçlarından birine çıkacaklarını belirterek “ 12 adam olarak 11 e destek vermemiz gerek bu maçta Bayrağımızı alıp, Şapkamızı takıp tribünde yerimizi almamız gerek” dedi.

-Çaykur Rizespor Rize ayağında yer alan yönetim kurulu Derepazarı Yalı restoranda gazeteciler ile bir araya gelerek Kayserispor ile oynanacak olan maç öncesi değerlendirme yaptı. Başkan yardımcısı Ömer Ofluoğlu  Rizespor taraftarlarının pazartesi günü sanal alemde başlattığı kampanya ya yönetim olarak destek verdiklerini belirterek “ Belediyelerimiz bu desteğe sahip çıktı, 12 adam olarak tribünlerde yerimizi almamız gerek, kritik ve zorlu bir maça çıkacağız, rakibimizi yenerek rahat bir nefes almak istiyoruz, bugüne kadar oynadığımız maçlarda şans bizden yana olmadı” dedi.

      Erdoğan “ Kırılma maçına çıkıyoruz”

Çaykur Rizespor As Başkanı Mehmet Erdoğan ise Kayseri maçının kırılma maçlarından biri olduğunu belirterek “ Bu maça tüm Rizeliler olarak ilçelerden stadyuma gelecek araçlar ile katılmak zorundayız. Tüm taraftarlarımız Bayrağını alıp, şapkasını takarak maça gelmeli. 12 adam olarak vereceğimiz destek sahada mücadele edecek olan sporcularımız için önemli, Taraftarlarımızın başlattığı sanal alem kampanyasına bizde yönetim olarak destek vererek kale arkalarını 5 TL ye maraton tribünleri ise 10 TL yaptık, aynı zamanda taraftarlarımıza maç öncesinde hediyelerimiz olacak” dedi.

        Destek karşılıksız kalmadı

Çaykur Rizespor Basın sözcüsü Saffet Mete ise taraftarların başlattığı kampanya ya yönetim olarak destek verdiklerini belirterek “ Her görüşe , her projeye destek vermeye hazırız. Bilet fiyatlarında indirim yaptık. Bütün belediyelerimiz, STK lar destek veriyor. Her ilçeden araç kaldırıyoruz. Bu maç her şeyin sonu değil, bundan sonra kendi sahamızda 6 maçımız daha var, sonuna kadar takımın yanında yer almamız gerekiyor. Oynadığımız futbolun karşılığını maalesef bu sezon alamadık, iyi futbol oynuyoruz ve Kayseri karşısında taraftarlarımızın desteği ile bunun karşılığını almak istiyoruz. Şu ana kadar 3500 Pasolig aktif hale geldi ve sabah saatlerinde baktığımda bir saat içinde 96 bilet satışı olmuş. Maç saatine kadar tüm biletlerin satılmasını bekliyoruz. Bu maçta sloganımız belli, Atkını, formanı kapta gel” dedi.

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    1000kartal

     25 Şubat 2017 01:32
         

    12 INCI ADAM SORUNU DEGIL  SORUN   OLAN  SÖZDE YÖNETIM DIR  RIZE DE SORUN OLAN::MALI PLAN DEDINIZ  20 milyon BORCLAN  DEVRALDINIZ  KUDURDUNUZ  BU KADAR BORCLAN ALDIK DIYE  BORC  45 MILYONA CIKARDINIZ TAKIM  YERLERDE  ELIN  ITINE KÖPEGININ AGZINA SAKIZ OLDUK  EY SÖZDE BASKANN  SENDE BIRAZCIK  RIZELILIK VARSA  KARAMANINI ALIP  BERABER GIDERSINIZ   AMA EMINIM  YÜZÜNÜZ  MESINE DÖNMÜS 

Yorum Yapın