Emre Belözoğlu Rizespor'un Teklifini Neden Kabul Etmedi !..

 


Futbolu bıraktığı Fenerbahçe 'de geçen sezona sportif direktör olarak başlayan, son 10 haftayı ise teknik direktör olarak tamamlayan Emre Belözoğlu'nun son günlerde ismi Çaykur Rizespor anılmış, Karadeniz ekibinin başkanı Tahir Kıran ise bu iddiaları sert bir dille yalanlamıştı. Konu ile ilgili TGRT Haber'e açıklamalarda bulunan Belözoğlu, Bülent Uygun'un ayrılığı sonrası kendisine teklif yapıldığını belirtti.

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'ın Hamza Hamzaoğlu ile sözleşme imzalamadan 2 gün önce kendisine teklifte bulunduğunu belirten genç teknik adam, şu ifadeleri kullandı:

'Tekliflerini kabul etmeyeceğimi söyledim'


"Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran'ın gündemdeki açıklamaları 10-15 gün öncesine ait. Bülent Uygun görevden ayrıldıktan sonra Hamza Hamzaoğlu göreve gelmeden 2 gün önce Tahir Bey görüşme talep etti. Gerçekleşen görüşmede Çaykur Rizespor'un teknik direktörü olmam konusunda teklifte bulunuldu. Ben de kendilerine teşekkür ederek tekliflerini kabul etmeyeceğimi söyledim. Gayet dostane geçen görüşmenin ardından, eski bir röportajın yeniden gündeme getirilmesini doğru bulmuyorum.''

'Hamza Hamzaoğlu hocamıza başarılar diliyorum'

''Çaykur Rizespor'a ve çok değerli Hamza Hamzaoğlu hocamıza başarılar diliyorum. Bu tarz polemiklerin bizlere ve daha da önemlisi camialara zarar verdiği ortada. Bu yüzden daha fazla konuşarak böyle bir konunun içinde yer almak istemiyorum."


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın