RİZE'DE OYNANAN VE SON DAKİKA GOLÜ İLE 2 - 2 BİTEN MAÇ SONUNDA KÜFÜRLÜ SÖZLER SÖYLEYEN VE PFDK'YA SEVK EDİLEN MKE ANKARAGÜCÜLÜ ATAKAN ÇANKAYA BU AKŞAM TRABZON'DA OYNADIKLARI MAÇI KAYBEDEREK KÜME DÜŞME ÜZÜNTÜSÜNÜ TAKIM HALİNDE YAŞADILAR..
Süper Lig'de şampiyonun belli olduğu son haftada küme düşen son takım da belli oldu. İstanbulspor, Pendikspor ve Karagümrük'ün ardından Süper Lig'den düşen son takım Ankaragücü oldu.
Son haftaya 40 puanla 16. sırada giren Ankaragücü, hafta arasında kupa finaline çıkan ve rotasyon yapan Trabzonspor deplasmanında iki kez öne geçmesine rağmen son dakikalarda yediği 3 golün ardından 4-2 mağlup olarak lige veda etti.
Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Başkent ekibi, Hatayspor'un kazanmasıyla birlikte 40 puanla 18. sıraya geriledi.
Son haftaya 41 puanla 15. sırada giren Konyaspor, şampiyonluk yarışındaki Galatasaray'a taraftarı önünde 3-1 kaybetmesine rağmen Ankaragücü'nün de Trabzonspor'a yenilmesiyle ligde kalmayı başardı.
Hatayspor sahasında Rizespor'u Dele-Bashiru ve Strandberg'in golleriyle 2-0 yenerek tehlike hattından çıktı ve 41 puanla 15. sırada sezonu noktaladı.
SONUÇLAR
Pendikspor 0-1 Gaziantep FK
Trabzonspor 4-2 Ankaragücü
Konyaspor 1-3 Galatasaray
Hatayspor 2-0 Çaykur Rizespor
Yorum Yapın