Fenerbahçe - Ç.Rizespor maçının önüne hakem Deniz Ateş Bitnel geçti. Verilen penaltılar için kim ne dedi ?
Rıdvan Dilmen: İlk pozisyon penaltı değil
NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'ye verilen penaltılarla ilgili "Volkan Şen'in pozisyon penaltı değil. İkinci pozisyon ise net penaltı" yorumunu yaptı.
Ertem Şener: 2'isi de penaltı
Spor spikeri Ertem Şener "2'isi de penaltı! ilk penaltıda Volkan'ın ayağına net darbe var. 2.sinde ise el var ve Ç.Rize'ye avantaj sağlıyor, net penaltı" dedi.
Nihat Kahveci: Hakem şaka yaptı
Eski Beşiktaşlı futbolcu Nihat Kahveci, Volkan Şen'e çalınan penaltı düdüğünün ardından "Hakem saka yapti ... Kac kisi penaltı der bu pozisyona.." diyerek maçın hakemini eleştirdi.
Ahmet Dursun: Ayıp
Eski Beşiktaşlı Ahmet Dursun da, "BOLE PENALTI VERILIRMI?AYIP!!!, Bu hakemlerle bu lig nasil bitecek bilmem ama...SAMPIYON BESIKTAS" yorumunda bulundu.
Ahmet Çakar: Yeni bir rezillik
Spor yorumcusu Ahmet Çakar ise "İşte Türk hakemleri işte yeni bir rezillik bu penaltıyı veren hakem nasıl bir ruh halindedir bilemiyorum. Maçın hakemi Bitnel bir seri katil gibi seri penaltılar uyduruyor ve Türk hakemliğinin fişi çekiliyor" dedi.
Bülent Yavuz: 1. penaltı kesinlikle doğru değildi
Eski Hakem Bülent Yavuz penaltı kararlarıyla ilgili, "1. penaltı kesinlikle doğru değildi. Volkan Şen takılarak düşüyor, Rizeli oyuncunun hiçbir günahı yoktu. 2. penaltı kabul edelim ki doğru bir karardı çünkü Rizeli Sercan'ın eli oldukça açıktı. Çarpma olarak görülse de bu bir alan genişletmeydi. Haliyle hakemin kararı doğruydu. 3. penaltıya gelince... Bu rizespor lehineydi. Rizesporlu oyuncu Deniz, ceza alanı içerisinde ve uzak köşede topu kontrol etmeye çalışırken Volkan son derece acemi bir hareketle oyuncunun üzerine çıktı. Haliyle hakeme de sadece beyaz noktayı göstermek kaldı." dedi.
Selim Denizalp: Fener Bilerek Yemleniyor!
Vira Haber Gazetei Spor Müdürü Selim Denizalp ise ; Kirli bir lig oynanıyor. Fener bilerek yemleniyor. Daha sonra bu puanlar onlardan geri alınacak ve her taraf siyah - beyaz olacak..!
2012'de Adana'da oynanan maçta Jallow'un düşürülmesine penaltı veren, 10 dk. sonra iptal eden hakem kimdi ?
Yorum Yapın