Rize Maçının Ganimetine El Koydu !

MERSİN İDMAN YURDU SAHASINDA TEKME TOKAT VE HAKEM İLKER MERAL DESTEKLİ ALDIĞI 3 - 0 LIK Ç.RİZESPOR GALİBİYETİ SONRASI TAKIM KAPTANI SERVET ÇETİN O MAÇIN PRİMİN EL KOYARAK TAKIMINA HACİZ GÖNDERDİ..

 

 

 

Mersin İdmanyurdu'nun eski kaptanı Servet Çetin, kırmızı-lacivertli kulübe haciz gönderdi. Yaklaşık 1 milyon 200 bin TL alacağı olduğu öğrenilen Servet'in bu davranışına ise Başkan Hüseyin Çalışkan, "Takım kaptanlığını yapmış birinin bu hareketini çok yanlış buluyorum" şeklinde tepki verdi.
Servet Çetin, eski takımı Mersin İdmanyurdu'na haciz gönderdi. Bir maç sonrasında eski yönetimin prim olarak o dönemde takım kaptanı olan Servet Çetin'e 1 milyon 200 bin TL'lik çek verdiği ve bu ödemenin yapılmadığı ifade edildi.
Macit Özcan Tesisleri'ne bugün öğle saatlerinde iki polis eşliğinde haciz memurları geldi. Kulüp yöneticilerinden Vedat Yüksel ve Basın Sözcüsü Murat Altındere'nin de haciz memurları ile görüştükleri bilgisi verilirken, yöneticilerden herhangi bir açıklama yapılmayacağı bildirildi.
Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan ise yapılan telefon görüşmesinde, "Eski yönetim döneminde bir Çaykur Rizespor maçının ardından o dönem takım kaptanı olan Servet Çetin'e 1 milyon 200 bin TL'lik bütün takımı kapsayan bir çek verilmiş. Bu bütün futbolculara dağıtılması gereken bir prim idi. Servet Çetin kaptan olduğu için ona verilmiş. Bunun üzerine Servet Çetin takımı icraya vermiş. Bütün futbolcuların alacağını kendi alacağı gibi görmüş. Bu durum yanlış. Eline bir şey geçmeyeceğini biliyor. Burada Servet'in amacı takımın moralini bozmak. Takım kaptanlığını yapmış birinin bu hareketini çok yanlış buluyorum" dedi.
Mersin İdmanyurdu'na haciz gönderen Servet ise 1 milyon 200 bin TL'lik haciz olayına açıklık getirmezken, "Avukatlarıma bildirdim, onlar açıklama yapacak. Kulüp yanlış bilgi vermiş. O çek bana verildi ve onunla ilgili işlem başlattım. Bunun dışında bu sene Mersin İdmanyurdu takımından 1 kuruş almadım. Yaklaşık kulüpten de 1 milyon 400 bin TL alacağım var" ifadelerini kullandı.
Öte yandan Servet Çetin, bu konularla alakalı ilerleyen günlerde bir basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın