Başkan Kasap'a 53 Numaralı Forma Hediye Edildi ...

Başkan Kasap'a 53 Numaralı Forma Hediye Edildi ...

 

 

Rize Sağırspor Kulübü Başkanı Mehmet Sukas ve kulüp  yönetimi Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ı makamında ziyaret etti.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ı makamında ziyaret eden Rize Sağırspor Kulübü Başkanı Mehmet Sukas ve kulüp  yönetimi, özel olarak hazırlatmış oldukları 53 numaralı formayı Başkan Kasap'a hediye ettiler.

Sohbet havasında geçen ziyarette Kendisine yapılan bu jestten son derece memnun olduğunu belirten Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, "Başarının engel tanımadığını ve engelli bireylerin toplumun bir parçası olduğunu, hayatın her alanında farklı dallarda başarı göstermelerinin ise  kendisini mutlu ettiğini" söyledi.

Kulüp Başkanı Mehmet Sukas, takımın başarılı  çalışmalarından söz ederek," Rize Belediyesi olarak şehrimizde engellilerimiz için yapılan çalışmalardan ötürü Başkan Kasap'a teşekkür etti. Ayrıca Kulüp Başkanı Sukas, Kulüp yönetiminden, aynı zamanda Federasyon As Başkanlığı görevinde bulunan Rafet Şentürk'ün yakın bir zamanda Ankara'da yapılacak Federasyon toplantısının ardından Milli takım ile beraber Almanya'ya gideceğini orada görev alacağını" söyledi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın