Rize Takımı Transferde Kasıp, Kavurdu!

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nde transfer

 


                                                Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'ne İsveçli rakip

- Hentbol Bayanlar Süper Lig'de mücadele eden Karadeniz ekibi, 6 yabancı ve 3 yerli oyuncuyla sözleşme imzaladı

 Hentbol Bayanlar Süper Ligi ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, 6'sı yabancı 9 sporcuyu kadrosuna kattı.

Ardeşen Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen törende, Hırvat Nataliya Jankoviç ile Tea Grubisic, Ukraynalı Yuliya Andriychuk, Sırp Tamara Georgijev ve Kristina Graovaç, İzmir Kemalpaşa Ataspor'dan Neslihan Çalışkan, Genç Uşakspor'dan Duygu Sakallı ve Kastamonu Ayyıldızspor'dan Gamze Haşimoğlu, kendilerini Karadeniz ekibine bağlayan sözleşmelere imza attılar. Daha önce resmi imzayı atan Sırp Tanja Vuckoviç ise ülkesinde bulunduğu için törene katılamadı.

Kulüp başkanı Rauf Oğuz, törende yaptığı konuşmada 2015-2016 sezonunu bugün itibarıyla açtıklarını söyledi.

Türkiye hentbol camiasında ciddi bir marka olduklarını savunan Oğuz, "Yeni gelen arkadaşlarımızın şanslı olduklarını bilmelerini istiyorum" dedi.

Oğuz, geçen yıldan kalan bir hedefleri olduğunu belirterek, "Geçen yıl kupalara adaydık ama biraz talihsizlikler yaşadık. 5 sporcumuz sakat olmaları nedeniyle sahadan uzak kaldı. Bu da bizi hedeflerimizden uzaklaştırdı. Biz bunu tolere edecek genç kadroyu, ilçemize ve takımımıza kazandırdık. Geçen yılki hedefimize bu sene ulaşmaya çalışacağız. İnşallah güzel günlerimizin olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

 

 


                                            
Türkiye'yi 2015-2016 sezonunda Bayanlar Hentbol Kupa Galipleri Kupası'nda temsil edecek Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün rakibi, İsveç'in Skuru IK takımı oldu.

Kulüp Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal, yaptığı yazılı açıklamada, Avrupa Hentbol Federasyonu'nun Viyana'daki merkezinde çekilen kuraya göre, İsveç temsilcisi Skuru IK ile eşleştiklerini belirtti.

Rakiplerinin, 1997 yılından bu yana Avrupa tecrübesi bulunduğunu kaydeden Zenginal, "Rakibimizin geçmişte yarı final tecrübesi var. Ayrıca birçok kupada sahne almış bir yapıya sahipler. Biz de daha önce iki defa çeyrek final oynayan bir ekip olarak önümüzdeki sezon daha iyi başarı elde etmek istiyoruz. Başta kulübümüz, camiamız ve Türk hentbolu için hayırlı olsun" ifadesine yer verdi.

Zenginal, 2015-2016 sezonu öncesi yeni transfer ve kadrolarını, yarın yapacakları imza töreniyle açıklayacaklarını bildirdi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın