RİZELİ ŞOFÖRE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

OTOBÜS ŞOFÖRÜ UFUK KIRAN HASTANE YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ'NDE İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ
- TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÜMRÜKÇÜOĞLU'NDAN ŞOFÖR UFUK KIRAN'A ZİYARET

 

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Fenerbahçe otobüsüne önceki gece Sürmene ilçesinde düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.
KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde yatmakta olan Kıran'ı ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Orhan Fezvi Gümrüçüoğlu, kendisine "Geçmiş olsun" dileğinde bulunarak "Eski bir Sağlık Bakanı Müsteşarı ve doktor olarak sağlık durumunuz ile ilgili ne gerekiyorsa yapılacağını söyleyebilirim. Arkadaşlarımız gereken hassasiyeti gösteriyor. Allah sizi ailenize bağışladı. Bundan sonraki süreçte ne yapılması gerekiyorsa şahsım adına da buna hazırım" dedi.
Ufuk Kıran ise Başkan Gümrükçüoğlu'na ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ufuk Kıran'ın durumunun her geçen gün daha iyiye gittiğini, bugün itibariyle kendisine hafif gıdalar verilmeye başlandığını öğrendiğini söyledi.

 

FENERBAHÇE OTOBÜSÜNE YAPILAN SALDIRIDA YARALANAN ŞOFÖR UFUK KIRAN'A CERRAHİ MÜDAHALEYE GEREK GÖRÜLMEDİ
- KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (KTÜ) FARABİ HASTANESİ BAŞHEKİMİ PROF. DR. TEVFİK ÖZLÜ:
- “KENDİSİNE HERHANGİ BİR CERRAHİ MÜDAHALE YAPILMADI; TAKİPLERİNE DEVAM EDİYORUZ”

Fenerbahçe otobüsüne önceki akşam Sürmene ilçesinde düzenlenen silahlı saldırı olayında yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran’a cerrahi bir müdahalenin yapılmadığını ve yarından sonra yoğun bakım servisinden çıkartılarak normal serviste tedavisinin süreceği belirtildi.
Konuyla ilgili bilgiler veren Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü, Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıda yaralanan şoför Ufuk Kıran’ın durumunun iyi olduğunu ve bugün itibariyle yemek yemeye başladığını söyledi. Özlü, “Hastamızın sağlık durumu gayet iyi. Bütün hayati fonksiyonları normal, bilinci yerinde, konuşuyor. Bugün itibariyle hafif hafif yemek yemeye de başladı. Morali yerinde, bizde sevinçliyiz. Üzücü bir olay yaşadık ama hastamızın sağlığının yerinde olması bizi de mutlu ediyor. Belki de yarın servise çıkabilir, şuan da yoğun bakımda biraz daha gözlem altında tutuyoruz. Herhangi bir sorunumuz yok. Kendisine herhangi bir cerrahi müdahale yapılmadı. Şuan itibariyle gerek görülmedi. Takiplerine devam ediyoruz. Hastanede ne kadar kalacağını önümüzdeki günlerde belirleyeceğiz. Servise aldıktan sonra birkaç gün kalır. Ondan sonra taburcu olabilir” dedi.

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın