Müstakil Düşüncelerin Konuğu Rektör Karaman Oldu

Müstakil Düşüncelerin Konuğu Rektör Karaman Oldu



Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rize MÜSİAD’ın mutat olarak düzenlemiş olduğu ‘Müstakil düşünceler` toplantısının konuğu oldu.

MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyelerinin katılımıyla dernek binasında yapılan toplantı, MÜSİAD Rize Başkanı Recep Taylan’ın açılış konuşmasının ardından Rektörü Rektör Karaman’ın üniversitenin faaliyetleriyle ilgili sunumuyla devam etti.

Programdaki konuşmasında Rektör Karaman, “38 farklı ülkeden toplamda 20 bin 180 öğrencisi bulunan R.T.E. Üniversitemizin, 1036 akademik personel ve 1740 idari personel ile Rize’nin tarımından, turizmine, ilimizde sosyo-ekonomik etkisi olan bir çok alanda yapmış olduğu bilimsel araştırmalarla önemli katkılar sunmaktayız. Hedefimiz; nitelikli eğitim ve öğretimiyle, yapmış olduğu argesiyle, ortaya koyduğu yayınlarıyla, modern fiziki alt yapısıyla dünyada tercih edilen üniversiteler arasında ilk sıralarda yer almaktır. Bu hedefe ulaşmak için şehirimizin dinamikleriyle birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak olacaktır.” dedi.

Yaklaşık 2 saat süren toplantının ikinci bölümünde Rektör Karaman, MÜSİAD’lı iş adamlarının sorularını yanıtladı.
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın