RTSO , KAYSERİ'DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

Kayseri' de yönetim ve meclis üyeleri ile Ç.Rizepor'a destek veren RTSO Başkanı Şaban Karamehmetoğlu, "Şehrin birlikteliği ve bütünlüğü adına takımımızı desteklemeliyiz" dedi.

 

 

Süper Lig'deki çıkışını deplasmanda K.Erciyesspor'uda mağlup ederek sürdüren Çaykur Rizespor' da yüzler gülüyor. Yeşil-mavili takımı yanlız bırakmayan ve 40 kişilik bir gurupla Kayseri'ye çıkarma yapan Rize Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Şaban Karamehmetoğlu, çok önemli bir galibiyet aldıklarını ve bunun da kendilerini çok sevindirdiğini söyledi. Ticaret ve Sanayi Odası olarak, yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile Rizespor'a destek vermek üzere Kayseri' ye gittiklerinin altını çizen Karamehmetoğlu, "Rizespor şehrimizin takımı. Erciyes maçı çok önemli olduğundan Rizespor'un da durumu açısından Kayseri'ye gittik. Ticaret odası olarak her zaman takımımızın yanındayız. Bundan da Rize ve Rizespor'un çok kazanımlar elde ettiğinin farkındayız".

 

 

Süper lig' de 16 ilin takımı var ve bunlardan bir tanesi Rize. Bunun kıymetini çok iyi bilmek lazım. K.Erciyesspor'u mağlup ederek çok önemli 3 puan aldık ve çok mutluyuz" dedi.Rize Ticaret ve Sanayi Odası olarak Ç.Rizespor'a her türlü desteği verdiklerini ve vermeye devam edeceklerinin altını çizen Oda Başkanı Şaban Karamehmetoğlu, "Ancak sadece Ticaret ve Sanayi Odasının bu işi düşünüp desteklemesiyle bu iş olmaz, Şehrin birlikteliği ve bütünlüğü adına mutlaka Rize'nin diğer sivil toplum örgütleri ve dinamiklerinin de bu işe gönül verip desteklemesi lazım. Ticaret ve Sanayi Odası olarak bunu arzu ediyoruz. Biz oda olarak Çaykur Rizespor'a bu desteklerimizi artırıp yoğunlaştırarak devem edeceğiz"

 

 

 

 

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın