Rize Milletvekili Avcı’dan Kayınpedere Son Görev

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı’nın vefat eden kayınpederi Şaban Sandıkçı, ebediyete uğurlandı.



AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı’nın diyaliz tedavisi gördüğü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde geçirdiği kalp krizi sonucu dün vefat eden kayınpederi Şaban Sandıkçı,  Çayeli’nde ebediyete uğurlandı.
Öğle Namazını müteakip Çayeli ilçesindeki Hacıbaşı Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Sandıkçı’nın naaşı İncesırt Taşköprü Mevkiinde defnedildi.
Muhammed Avcı ile Avcı ve Sandıkçı ailelerinin cenaze öncesi ve sonrasında taziyeleri kabul ettiği cenaze törenine cenaze yakınlarının yanısıra AK Parti Elazığ Milletvekili, MKYK Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut, Rize Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Çayeli Kaymakamı Mehmet Öztürk, Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen, ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, Rize Baro Başkanı. Av. Ümit Peçe, İl Müftü Vekili Naci Çakmakçı, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, Merkez İlçe Başkanı Fatih Mehmet Köse, MHP Rize Eski İl Başkanı Serkan Birben, kamu kurum ve kuruluşlarıyla STK temsilcileri, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda kişi ile vatandaşlar katıldı.

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın