Milletvekili Avcı’dan Köy Ziyaretleri

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sonrası normalleşme ile birlikte saha çalışmalarına hız veren Milletvekili Muhammed Avcı, Güneysu ilçesinde köy ziyaretleri gerçekleştirdi.

Milletvekili Avcı beraberindeki İlçe Başkanı Mehmet Akif Karslı, Belediye Başkanı Rıfat Özer, İl yönetim kurulu üyesi Şaban Turgut ve Güneysu İl genel meclis üyeleriyle; Tepebaşı, Dumankaya, Yeşilköy ve Ballıdere köylerini ziyaret etti. Avcı köylerdeki yatırımları incelerken Muhtarların sorun talep ve isteklerini de dinledi. Ballıdere grup yolu ve dere ıslah çalışmalarını inceledi. Köy ziyaretlerinin ardından Aşağı Kiremit mahallesindeki doğalgaz çalışmalarını inceledi. Avcı, Güneysu ilçe teşkilatı ile bir toplantı gerçekleştirerek teşkilat çalışmalarını değerlendirdi.

Milletvekili Avcı, Güneysu programı öncesinde ise Çay Sanayicileri Derneği üyeleriyle bir araya gelerek çay ve çay sektörü ile ilgili istişarede bulundu.

ak-parti-rize-milletvekili-muhammed-avci,-rizede-(1).jpgak-parti-rize-milletvekili-muhammed-avci,-rizede-(2).jpgak-parti-rize-milletvekili-muhammed-avci,-rizede-(3).jpgak-parti-rize-milletvekili-muhammed-avci,-rizede-(4).jpgak-parti-rize-milletvekili-muhammed-avci,-rizede-(5).jpgak-parti-rize-milletvekili-muhammed-avci,-rizede-(6).jpgak-parti-rize-milletvekili-muhammed-avci,-rizede-(7).jpgak-parti-rize-milletvekili-muhammed-avci,-rizede-(8).jpgak-parti-rize-milletvekili-muhammed-avci,-rizede-(9).jpgak-parti-rize-milletvekili-muhammed-avci,-rizede-(10).jpgak-parti-rize-milletvekili-muhammed-avci,-rizede-(11).jpgak-parti-rize-milletvekili-muhammed-avci,-rizede-(12).jpg


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın