DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Rize'de

Kurulduğu günden beri Türkiye'nin dört bir tarafını karış karış dolaşan DEVA Partisi üst düzey yöneticileri seçim tarihinin yaklaşması ile ziyaretlerini sıklaştırıyor. Bu kapsamda bölgeye gelen DEVA Partisi Sivil Toplumla İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Karal; Erzincan ve Erzurum'dan sonra bugün de Rize'deydi.

Rize'de parti teşkilatları ile biraraya gelen Sn. Karal "özellikle partimizin kuruluşunda emek vermiş başta rahmetli kurucu İl Başkanımız Metin Erdoğan'a ve tüm kurucu arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Merhum il başkanımıza rahmet diliyoruz" dedi ve "siyasi partiler milletimize hizmet etmenin en direkt ve en etkili yoludur. Ülkemizi demokratikleşme, refah ortamını yeniden sağlama ve çocuklarımıza aydınlık bir Türkiye bırakmak için DEVA Partisini kurduk. Amacımız ve gayemiz milletimizi hakettiği bir yönetim anlayışı ile buluşturmaktır. Bizim şahıslarla ve isimlerle bir derdimiz yok. Bizim derdimiz milletimize dar gelen ve ülkemizi birçok anlamda kötü etkileyen bu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminden biran önce milletimizi kurtarmak ve Güçlendirilmiş Parlamenter Sisteme geçmektir. Bu mücadelemizde bizlerden desteğini esirgemeyen siz değerli hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyoruz." Diyerek devam etti.

Parti teşkilatı ile kahvaltıda biraraya gelen Hasan Karal; devamında taziye ziyaretlerinde bulundu. Öğleden sonra DEVA Partisi İl Başkanlığına geçen Sn. Karal gelen birçok misafirleriyle birebir ilgilendi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın