SİZCE RİZE NEDEN 2 - 1 OLDU?..


 

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin resmi olmayan sonuçlarına göre, AK Parti Rize'den 2, CHP de 1 milletvekili çıkardı. Buna göre AK Parti'den Muhammed Avcı ile Harun Mertoğlu, CHP'de de Tahsin Ocak, Rize milletvekilleri olarak yeni dönemde mecliste olacaklar. 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 2 0
    {usertitle}

    AK PARTİ SEVDALISI

     15 Mayıs 2023 12:36
         

    SAYIN RİZE AK PARTİ İL TEŞKİLATI KABUL ETSENİZDE  ETMESENİZDE  MAĞLUP OLDUNUZ. ŞİMDİ SAĞA SOLA ÇAMUR ATMAKTANSA KENDİNİZLE BİR YÜZLEŞİN İLK ÖNCE. ÇIKARMIŞ OLDUĞUNUZ ADAYLAR  BAĞIMSIZ ADAY OLSA  10 TANE OY ALAMAZLAR.  SEÇİMDEN ÖNCE SİZİ HERKEZ UYARDI TEHLİKE GELIYOR DEDILER DUYMADINIZ KULAKLARINIZI TIKADINIZ GÖRMEMEZLIKTEN GELDİNİZ. BU DAYATMA VEKİLLERLE LİSTE AÇIKLADINIZ KAMUOYU SESINE KULAK VERMEDINIZ REİS ARKAMIZDA DEDINIZ VE  SECIME GİRDİNİZ.  RİZE DE  HİÇ PARTIYLE DAYANIŞMA ICINDE OLMADINIZ HEP BİZ BİLİRİZ HAVASIYLA EDASIYLA DAVRANDINIZ.ŞİMDİ PARTİ OLARAK HEPİNİZ ISTIFAYA CAGIRIYORUM BAŞARAMADINIZ. REİSE KARŞI BİZİ MAHCUP ETTİNİZ. RİZE DE ÇAY KUR İŞÇİLERİNE KULAK VERMEDİNİZ RİZE BELEDİYE ÇALIŞANLARINA KULAK VERMEDİNİZ ÇAY ÜRETİCİLERİNİ GÖRMEMEZLİKTEN GELDİNİZ  KENDİ SENDIKALARINIZLA KOL KOLA HORON ETTİNİZ ÇALIŞANLARINIZI EZDİNİZ. INSANLARA TEPEDEN BAKTINIZ EGOLARINIZA YENİK DÜŞTÜNÜZ TELEFONLARINIZA BAKMADINIZ BAKTIYSANIZ DA  HEP SALDINIZ GEÇİŞTİRDİNİZ. RİZE DE KENDİ ARANIZDA BİR TAKIM KURMUSSUNUZ KENDI KENDINIZE KAFANIZA GÖRE YONETTINIZ BU RIZE YI.TABANA İNMEDİNİZ TABANA KULAK VERMEDINIZ,VE ŞİMDİ DEMOKRASININ GEREĞİNİ YERINE GETİRİN VE TOPLUCA İSTİFA EDİN .NET STOP  ANLAYANA .  MERT OLUN ONURLU OLUN DÜRÜST OLUN.

    1. 0 0
      {usertitle}

      murat

       16 Mayıs 2023 11:17
           

      doğru söze ne denir

  2. 2 0
    {usertitle}

    OSMAN DALOĞLU

     15 Mayıs 2023 13:17
         

    Sebebi belli yillardır rize ak partıde sorun vardı  vanpirler ak partıyı sarmişti .insanlara tepeden bakma  kibirlilik  kendinı insan ustu gören adam kayırmaciliği yapan rizeye gelen iki millet vekili hayati yazicı ve osman aşkin bakin burun kivırmalari özetle rize teşkilatlarinın yetersizliği biz yillardir bağirıyoruz reis metal yorgunluğun farkindaydi ama neşter vurmadi insanlar istemeye istemeye başka yere oy kullanmaya mecbur edildi .biz bilirizki rizikleri Allah verir ama rizikleri rize teşkilati ihtıyacı olana deyılde ihtıyaci olmayana babalarinın mali gibi iş verdi özetle beklenen son bu oldu reisten iyi bir neşter bekliyoruz rize için her şeyin hayırlisı

  3. 1 0
    {usertitle}

    rizeli_53

     15 Mayıs 2023 13:20
         

    Reisin bu sonucu almasının tek sebebi  milletvekillerin yüzündendir.  Reis de gerekeni yapacaktır.

  4. 2 0
    {usertitle}

    AK Partili

     15 Mayıs 2023 13:24
         

    Çay fiyatlarını Reisimize yanlış bilgilendiren, vekil adaylarında sevilen insanları  aday göstermeyen, çok bilmiş edasıyla kibirli davranan Rize AK Parti İl başkanı bu sonucun baş sorumlusudur.  Bu yapı değişmediği müddetçe daha da gerileyeceğiz. Bunların yüzünden ak partililer bedel ödüyor. İl başkanı derhal değişmelidir. Bu halkın sesidir. Bu sese kulak verdiniz verdiniz...

  5. 1 0
    {usertitle}

    Tolga

     15 Mayıs 2023 21:54
         

    Neden mi, cok basit adamin biri Rize havalimani Trabzonun yedegidir diyor bizimkilerin gik i cikmiyor, ovit yapildi baglanti yollari seneler gecti yapilmadi bizimkilerden yine gik yok Rizespor u siyaset e bulastirdilar samar oglanina cevirdiler cay kanunu cikariyorlari büyük tepki alinca geri cekmek zorunda kaldilar Rizeye yapilan havalimani 30 sene önceki teknolojie göre yapildi körük yok moder cihazlar yok yagmurlu havada ucuslar iptal ediliyor bizimkiler ortalikta yok vatandas Ozmir den Antalyadan sefer konulmasini istiyorlar aradan tam bir sene gecti hic bir gelisme yok bize sira gelinceek seferler icin ucak yok malüm havalimani icin ek seferler sorunsuz uygulaniyor arti ucaklari yarisi bos ucuyorlar bizim vekillerden gik cikmiyor daha cok sey sayabiliri bence bu kadari yeter yani eski vekiller malesef Rizeyi iyi temsil edemediler Rizenin hakkini arayamadilar 10 üzerinden kocaman bir 0 aldilar neticesi ortada 43 yil sonra ilk defa bir komünist secildi ve Ankaraya gönderildi hadi bakali hayirlisi….

  6. 2 0
    {usertitle}

    Merkez

     16 Mayıs 2023 00:54
         

    2-1 olmasının en büyük payı

    1- muhammet avcı( KİBİRLİ   olması , rizeden aday olmayacağım demesi , teşkilat içersinde kavga etmesi ishak alimle yaşadıkları bunu sokağa yansıtmaları vb bir sürü hata, 

    2-hikmet ayar ( beni kimse rizede sevmiyor istemezler benim il başkanı olmamı diyemedi diyemediği gibi secim zamanı ne gezdi ne calıştı ne de SKM yi de yönetemedi  ) 

    3- ishak alim ( yıllarca teşkilatı kötü yönetti zamanında 4 ilçe kaybetti onurlu şekilde istifa edebilirdi rizeye cok fazla zayıf kaldı  yönetimi kendide ) 

    4- laz tarafının adayının 2. Sıra olması ve kısmen harun mertoğlu olması ( hikmetin baskılarıyla ) hakan gültekin yada kemal Şamlıoğlu olabilirdi laz tarafında daha ağırlıkları var harun mertoğlunu tanımazlar . 
    3. Sıra olmaması tahsin ocaklının ardeşenli olması 2 ardeşenli olacağı ümidi vermesi 


  7. 0 0
    {usertitle}

    Rizeli Kamil

     16 Mayıs 2023 02:12
         

    Konu ne ak parti ne chp nede reis konu TÜRKIYE 

    bir pkk,ya rizeyi sattiniz ulan pkk nin ini sanli urfa kadar olamadiniz 

    baskalarinda alistikda kendi insani olunca acayip koyuyor 

  8. 0 0
    {usertitle}

    RECAİ

     16 Mayıs 2023 10:05
         

    ÇOK MERAK EDIYORUM ACABA ::    BU YORUMLARI  OKUYAN İL TEŞKİLATINDA YETKILI VARMIDIR.   HALENDAHA  SU YORUMLARI OKUYUPTA  GORMEMEZLIKTEN GELIYORSANIZ  SIZIN GOZUNUZ DE KÖR OLMUŞ.   VALLAHI HERKEZ  COK GUZEL YORUMLAR YAPMIS  HERKEZE TEBRIKLER .  KISACA  SECIMI RIZE NEDEN KAYBETMIS  KISACA  OZETLEMISSINIZ.

  9. 1 0
    {usertitle}

    mehmet

     16 Mayıs 2023 20:46
         

    halkın arasında ve yanında kesinlikle olmadılar ,sadece kendi yakınları ve hatırlı partililere iş ayarlandı,bunu çok açık ve utanmaz bir şekilde yaptılar .bölge ayrımı yapıldı . iki resim çektiip haber yap çalışıyorum gibi ,reisi yanılttıkları belli ama oda halkan uzaklaştı ,saraydan çıkamazsan  ayakçı takımı  böyle yapar işte . 

Yorum Yapın