FURTUNA, SALARHA'DA...

SALARHA COŞACAK

 

 

Ak Parti Rize Milletvekili Aday Adayı Eyüp Furtuna, Salarha deresinde çalışmalarına devam etti. Furtuna beldesi olan Çaykent'te coşkuyla karşılandı.

Ak Parti Çaykent Belde Başkanı Hüseyin Şen'i ziyaret eden Furtuna, Çaykent Teşkilatı olarak temayülde ve kamuoyunda kendisine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Furtuna ardından Çaykent Belediye Başkanı Hasan Kara'yı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Çayken bölgesinde halk ve esnaf ziyaretlerine devam eden Furtuna "bu topraklar benim doğduğum ve yaşadığım yerler onun için bu topraklara karşı benim vefa borcum var. Öncelikli olarak Salarha tünelini hizmete açarak bölgenin kalkınması için girişimleri başlatacağız. Toplu konut ve diğer yatırım faktörlerini devreye sokarak bölgeyi kalkındıracağız" dedi.

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın