50 SENE ÖNCE TÜRKİYE’DE YAŞANANLAR ŞİMDİ MISIR’DA YAŞANIYOR

Karal, “Rahmetli Menderes’in başına örülen çorapların aynısı şimdi Mısır’da Mursi’nin başına örülmeye çalışılıyor”

 

 

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize’nin Güneysu ilçesine bağlı Kıbledağı Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldiği toplantıda Mısır’da verilen idam cezalarına yönelik eleştirilerde bulundu.

50 SENE ÖNCE TÜRKİYE’DE YAŞANANLAR ŞİMDİ MISIR’DA YAŞANIYOR

“Mısır’da çıkan kararla Mursi’ye idam cezası verildi. Mursi, halkının vermiş olduğu yüzde 52 oyla işbaşına gelmiş bir devlet başkanıdır. Halkının desteğini alarak gelmiş ama maalesef binlerce sene önceki Mısır’da hükmeden o firavunların devamı niteliğindeki modern firavunlar şimdi de aynısını yapmaya çalışıyorlar. Aynen bundan 50 sene önce Türkiye’de yaşadıklarımız gibi. Rahmetli Menderes’in başına örülen çorapların aynısı şimdi Mısır’da Mursi’nin başına örülmeye çalışılıyor”

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A GÖZDAĞI

“Türkiye’deki bazı gazeteler Mısır’daki bu idam kararını Türkiye’yle kıyaslamak istiyorlar. Hürriyet gazetesinin internet sayfasında Sayın Cumhurbaşkanımız’ın resmini koyup altına “Yüzde 52’yle seçilen Mursi’ye Mısır’da idam cezası verildi” yazıyorlar. Şeytani düşünce olarak Mısır’daki de aynı, Amerika’daki de aynı, Türkiye’deki de aynıdır”

“RAHMETLİ MENDERES VE ÖZAL’LA BUNUN BEDELİNİ ÖDEDİK”

“Bunu başaramayacaklar. Biz elli sene önce bunun bedelini çok ağır ödedik. Rahmetli Menderes ve Özal’la bunun bedelini ödedik. Milletimiz bilinçlendi, artık o karanlık günlere dönmeyi istemiyor”


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın