Avcı’dan 2 Mart Rize’nin kurtuluşu mesajı

Avcı’dan 2 Mart Rize’nin kurtuluşu mesajı

 

 

AK Parti Rize İl başkanı Muhammed Avcı, Rize’nin düşman işgalinden kurutuluşunun 99. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 Avcı mesajında Rize’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. Yıl dönümünü yaşadıklarını belirterek, şunları söyledi “Ecdadımız tarih boyunca bağımsızlığına, vatanına, milli ve manevi değerlerine büyük bir aşkla bağlanmış, onlara yönelen her türlü tehdit karşısında gövdesini siper etmiştir. Bizlerde bu aziz milletin torunları olarak, Şehitlerimizin fedakârlıklarıyla kazanılmış vatan toprakları üzerinde onların emanetine sahip çıkmak, ilimizi ve ülkemizi daha iyi noktalara taşımak için var gücümüzle çalışmak zorundayız.

Ülkemiz, o yıllarda nasıl bir işgal girişimi ve buna karşı bir istiklal mücadelesi verdiyse bugün de yaşamakta olduğumuz durum benzer bir konumdadır. Başta 15 Temmuz hain darbe girişimi olmak üzere terör örgütleri ve ekonomiyle ülkemizi diz çöktürmeye çalışıyorlar. Ama milletimiz, ülkemiz üzerinde oynan oyunların farkında ve kurtuluş mücadelesinde olduğu gibi bugünde birlik ve beraberlik içinde tüm bu düşmanlara karşı mücadelesini sürdürecektir. Şehit ve gazilerimizin bizlere emaneti olan bu vatan üzerinde oynanmak istenen oyunlara müsaade etmeyeceğiz. İnanıyorum ki, bizi millet yapan yüksek değerlerimize sıkı sıkıya bağlı kaldıkça, birlik ve beraberlik duygularıyla hareket ettikçe kimse ülkemiz üzerindeki hain emlerline ulaşmaz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyor,  Rize’mizin 2 Mart düşman işgalinden kurtuluş gününü yürekten kutluyorum.”


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın