RİZE’DE CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİNİ ANLATACAKLAR

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı Sivil Dayanışma Platformu ve Rize Sivil Toplum Platformu tarafından düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini konu edinen program ve panele katılmak üzere Rize’ye gelen heyet ziyaret etti.

 

Belediye Başkanı Kasap, Bugün saat 14.00’da Kültür Sitesinde düzenlenecek programda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatacak heyeti makamında ağırladı. Ziyarette Program ve Panele katılmak üzere Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Ahmet Selim Köroğlu, Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Yaşar Hacısalihoğlu Sivil Dayanışma Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Şahin, AK Parti İl Başkanı Muhammet Avcı ve Belediye Başkan Yardımcıları hazır bulundu.

Ziyarete Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Avukat Mehmet Uçum’un uçakta olduğu ve bir saat sonra Rize’de olacağı için katılamadığı bildirildi. Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Uçum, Rize’de ilk önce Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerinin katılacağı ve saat 14:00’da Kültür Sitesinde düzenlenecek programda Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatacak. Uçum, saat: 19.00’da ise Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenecek panelde vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgilendirmede bulunacak.

Başkan Kasap, Ziyaretlerinden ötürü memnuniyetini ifade ederek; “ Sayenizde çok yararlı keyifli güzel bir Atmosfer oluşacak Rize’de, inşallah 16 Nisan’da da güzel sonuçlar alınacağına inancım tamdır. Esas mücadelemiz de İl Başkanımızla birlikte süreci Türkiye birincisi oarak tamamlamaktır”dedi.

Ziyaret, Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın heyete hediye takdimi ile sonlandırıldı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın