Rizeli Başkanın Takımı Namağlup Şampiyon Oldu!

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'ta bitime 5 hafta kala TFF 1. Lig'e çıkmayı garantileyen Manisa Futbol Kulübünün başkanı Mevlüt Aktan, daha kat edecek yollarının olduğunu belirterek, "Hedefimiz önümüzdeki dönemde Süper Lig" dedi.

Şampiyon takımın kadrosunda daha önce Çaykur Rizespor forması giyen Kemal Rüzgar ve Ümit Kurt'da bulunuyor..

Rizeli Başkan Mevlüt Aktan 1974 Rize Fındıklı doğumluyum. Çocukluktan bu yana içimizde büyük bir futbol aşkı vardı. İlk olarak Fındıklıspor’un altyapısında futbola başladım. Çok genç yaşta A takıma yükseldim. O zamanlarda futbol aşkı ve sevgisi çok daha farklıydı. Oradan gelen bir heyecan ve sevgi var. O sevgi olmasa buradaki sinerjiyi de yakalamazsınız. Sevgi olmadan başarı olamaz.Benim bütün hayatımdaki felsefe budur. Genç takımdan A takıma çıktım. Çok güzel günlerimiz oldu. Okul hayatımla birlikte futbola götürmeye çalışıyordum. 1993 yılında Üniversiteyi kazandım. Muğla’da üniversite hayatına başladıktan sonra futbol ve okul hayatı birlikte gitmedi. Ben okulu tercih ettim o dönemde. Ancak futboldan hiç kopmadım. Sürekli futbolun içindeydim. 2002-2003 yılında Manisaspor’da kongre üyesi oldum. O zamandan bu yana yakinen Manisaspor’u takip ediyorum” sözlerini kullandı.

Aktan, gazetecilere yaptığı açıklamada, herkesin bu başarıda çok emeğinin bulunduğunu, TFF 1. Lig'e yükseldikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.

Emeği geçen herkese teşekkür eden Aktan, "Herkesin buna katkısı var. Başardık, daha katedecek yolumuz var. Hedefimiz önümüzdeki dönemde Süper Lig. Güzel bir kulüp yarattık. Manisa'nın, Türkiye'nin gurur duyacağı, altyapısıyla, duruşumuzla örnek şeyler yapıyoruz. Umarım Türk futboluna katkılar sağlarız. Şampiyonluğumuz Manisa'ya armağan olsun." diye konuştu.

Aktan, Manisaspor'un Bölgesel Amatör Lig'e düştüğünün hatırlatılması üzerine, futbolda böyle şeylerin yaşanabildiğini, kendisinin de Manisaspor'un düşmesinden dolayı üzgün olduğunu aktardı.

Kendilerinin Manisa'ya güzel bir kulüp kazandırdığını bildiren Aktan, "Manisa isminin çok güzel yerlerde taşıyacağız. Biz önümüze bakıyoruz, Manisalılar emin olsun, iyi yerlerde görecek, iyi anacaklar bu kulübü ve gurur duyacaklar." ifadesini kullandı


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın