Sedat Peker’den 19 Mayıs mesajı

Sedat Peker’den 19 Mayıs mesajı: 
“Atatürk'ü hiçbir zaman anlayamamış olan 
sözde Atatürkçülerden 
Büyük Önderimizi koruyacağız”


 

19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  Kurtuluş Savaşı meşalesini yakmasının 100. Yıldönümü ’nü kutlayan Sedat Peker, gençlere dikkat çeken bir mesaj verdi. 
Mesajında gençlere kendilerini Atatürkçü olarak gösteren bir kesimin Atatürk’ü hiçbir zaman anlayamadıklarını ifade eden Peker, “Sözde Atatürkçülerden Büyük Önderimizi koruyacağız” dedi. 

 Atatürk’ün resmini kullanarak, kendilerini Atatürkçü olarak gösteren topluluklara aldanılmaması gerektiği konusunda gençleri uyaran Peker, ayrıca yaptığı açıklamalarda CHP’nin siyasi arenada gösterdiği tutum ve sergilerin Atatürk’ün çizgisiyle alakası olmadığını belirtti. 

Tüm gençlerin bayramını kutlayarak başlayan Peker açıklamalarında, kendisini Atatürk düşmanı olarak lanse eden o gruba, 1980’li yılları hatırlatarak, önemli mesajlar verdi. 

 İşte o Sedat Peker’în o açıklamaları:

“ÜLKÜCÜLERE YAPILAN İŞKENCE KADAR MANYAKÇA…”
“19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımızı Tüm kalbimle kutluyorum. Bugünü bizlere miras bırakan Büyük Önder Atatürk  ve silah arkadaşlarını saygı ve sevgi ile anıyorum. Uzun zamandır sosyal medyada şahsımla ilgili aleyhte yazı yazan sahte hesapları incelediğimde hemen hemen hepsi Atatürk resmini kullanan sözde Türk Milliyetçisi kişiler... Hikayenin en komik yanı ise bu kişiler şahsımı 'Atatürk düşmanı' olarak lanse ediyorlar. Vallahi 'ağlanacak halimize gülüyorum' desem yeridir. 1980 askeri ihtilalinde ülkücülere işkence yaparlarken, 'İstiklal Marşı'nı oku',  ''Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni oku" diye işkence yapmaları ne kadar manyakça bir şey ise galiba şahsıma da 'ATATÜRK düşmanı' demek aynı oranda manyakça bir şeydir. 1980 askeri ihtilalinden önce ülkücüler, İstiklal Marşı bu topraklarda yok olmasın, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi yok edilemesin diye hayatlarını feda ederken, aynı kişilere işkence yapıp bunları söyletmek herhalde tarihin en saçma komedisiydi.

ATATÜRK'E HİZMET EDENLERİN HATIRALARINI OKUDUM
Bütün ömrüm Büyük Önder Atatürk'e hizmet edenlerin hatıralarını okumakla geçti. Aslında biraz daha detaylandırırsam, ‘Ben Büyük Önder'e hizmet edenlere hizmet edenlerin bile hatıralarını okudum’ dersem inanın yeridir. Belki Sayın İlber Ortaylı bey kadar olmasa da geri kalan herkesle bu anlamda yarışabileceğimi söylemekten şeref duyarım. Hiç kimse kusura bakmasın Büyük Önder Atatürk ve Enver Paşa konusunda, ayrıca da Türk-İslam tarihi konusunda bilgim hakkında tevazu göstermeyeceğim. Bu anlamda her kim kendini bu konuda en iyi görüyorsa, kendisinden daha iyi olduğumu gönül rahatlığıyla yüzüne karşı iddia edeceğim.

SİZLER ATATÜRK’Ü SEVMİYORSUNUZ
Yaptıklarınızla Büyük Önderin savunduğu her fikrin karşısında olacaksınız, ancak ağzınız güzel laf yaptığı için siz Atatürk’ü, bizi ise Atatürk düşmanı olarak anlatmaya çalışacaksınız!!! Tüm kalbimle inanıyorum ki sizler Atatürk'ü sevmiyorsunuz. Eğer gerçekten sevip de bunları yapıyorsanız ise durumunuz çok daha kötü... Çünkü o zaman zeka konusunda bence çok ciddi sorunlar yaşıyorsunuz. 

SAYIN İMAMOĞLU…
Sayın İmamoğlu ve sizler, çok büyük Atatürkçü olduğunuzu söyleyeceksiniz ve sonra mecliste, 'Doğu Akdeniz'de neden doğalgaz ve petrol arıyoruz' diye araştırma önergesi vereceksiniz. Sayın İmamoğlu kafa karışıklıklarımızı gidermek için şunu da açıklamak zorundadır. Kendisi de bu araştırma önergesini veren partisindeki milletvekilleriyle aynı mı düşünüyor yoksa Akdeniz'de doğalgaz ve petrol aramamızın hakkımız olduğuna mı inanıyor? Galiba yaşadığımız en büyük ironilerden bir tanesi de; bu araştırma önergesini veren Cumhuriyet Halk Partisi milletvekillerinin Atatürkçü olarak ortalarda gezmesidir. Bizler sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Kendini 'Kemalist' olarak adlandıran ancak Atatürk’ü hiçbir zaman anlayamamış olan sözde Atatürkçülerden Büyük önderimizi koruyacağız. Ayrıca da kendini dindar olarak tanımlayan ancak yüce dinimizdeki ayetleri ve Peygamber Efendimizin  hatırası olan hadisleri kendi menfaatine uyacak şekilde ayarlamaya çalışan sözde dindarlardan da büyük Atatürk'ü mutlaka koruyacağız.”


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın