Sedat Peker Şehit Aileleriyle Bir Araya Geldi!

Sedat Peker Şehit Aileleriyle Bir Araya Geldi!
 
15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir’in kardeşi Soner Halisdemir’in öncülüğünde kurulan Vatan Yıldızları vakfı dün akşam bir iftar organizasyonu yaptı. 
Vatan Yıldızları Vakfı’nın düzenlemiş olduğu iftarda şehit aileleri bir araya geldi. İftar davetine Sedat Peker de ailesiyle birlikte katılım gösterdi. 
İftar davetine katılanlar arasında Şehit Kaymakam Muhammed Safitürk’ün banası Asım Safitürk’te yer aldı. Asım Safitürk şehit olan kaymak oğlunun cenaze namazını bizzat kendisi kıldırmıştı. 
Davette konuşma yapan Soner Halisdemir şehit aileleriyle ilgili yaptığı çalışmalar ve yardımlar nedeniyle Sedat Peker’e teşekkür etti. Sedat Peker de Vatan Yıldızları Vakfı’nın şehit aileleri için yapacağı tüm çalışmalarında geçmişte olduğu gibi her daim destekleriyle yanlarında olacağını ifade etti.
 
Sedat Peker ‘’Şehit Haberi Alınca Gözyaşı Döktüm!’’
Arabada yolda gelirken biraz sıkıntılarım vardı. Problemlerim vardı. Bunları düşünüyordum. Acaba nasıl bir çözüm üretebilirim diyordum. Sonra kendi kendine birden bir mahcubiyet duydum. İftar için gittiğimiz yerde ki insanlar en sevdiklerini elleri ile toprağa verdiler. Bu ülke için verdiler... En sevdiklerinden vazgeçtiler. Biraz kendinden galiba utanmalısın dedim. Şunu söylemek isterim ki sizler gibi ciğerimiz yanamaz. Sizin ne hissettiğiniz tam olarak anlayamayız. Ama Allah’a yemin olsun… En son gözyaşını çocukken dökmüş olan bu dostunuz sadece ve sadece şehit olduğu zaman gözyaşı dökmüş ve ağlamıştır. Başka da Yüce Allah’ın izniyle gözyaşı dökmedim ve dökmeyi de düşünmüyorum. Belki sizlere en yakın olanlarda birisi olabilirim sizi hissedebilme. açısından… Fakat gene söylüyorum… Sizin düşündüğünüzün sizin çektiğiniz ve sizin hissettiğinizi biz hissedemeyiz. Ve inşallah Yüce Allah’tan duam budur… Sizlerin sevgisine, sizlerin hakkımızdaki iyi düşüncelerine layık oluruz.

Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın