Ayder Rent a Car Rize-Pazar’da Hizmete Başladı..

Sektörün Marka Kuruluşu Ayder Rent a Car Rize-Pazar’da Hizmete Başladı..

 
1988 yılında Ayder Turizm adıyla şahıs şirketi olarak kurulan Ayder Grup büyümeye devam ediyor. Filosunu bir çok yeni araçla genişleten firma müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek adına bir çok alandada atılımlar yapmasının ardından şimdide Rize Pazar’da açtıkları yeni ofisle hizmete başladılar.
Ayder Grup Yönetim Kurulu Üyesi Operasyon Sorumlusu Nurullah Haşimoğlu konu ile alakalı yaptığı açıklama da her zaman öncelikli hedeflerinin müşteri memnuniyeti olduğunu belirterek “Bugün araçlarımıza araç takip sistemi ile 24 saat izleyen Ayder Filo & Rent a Car, günden güne büyüyen ve atılımlar yapan bir şirket olarak, kalitemizi sürekli geliştirerek araç kiralama sektörünün standartlarını belirlemeye ve geliştirmeye devam ediyoruz. Edindiğimiz deneyimi her zaman müşteri memnuniyeti odaklı değerlendirerek, personelimizin yönetim ve hizmet kalitesi teknikleri konusunda sürekli eğitim almasını sağlayarak, şirketin çalışma verimini ve hizmet kalitesini arttırmayı amaçlıyoruz” dedi.
Haşimoğlu açıklamasının devamında Araç filolarını her geçen gün daha da genişletip büyüttüklerini belirterek “Dürüstlük ve sorumluluk ilkesinden, iş ahlakı ve prensiplerinden ödün vermeden müşterilerimizin  takdirini kazanarak, Türkiye’nin dört bir yanına yayılmış hizmetlerimizle sektörünün, lider firmalarından biri olmuş durumdayız. Her segmentten aracı bulabileceğiniz geniş araç filomuzla Ankara, İstanbul ve Antalya’dan sonra şimdi Rizede hizmete başladık.” dedi.
Bölgenin Turizm markası Ayder Grup Rize’nin hizmetinde. 

 
Özellikle Ayder bölgesinin tanınmasında önemli yatırımları ve payı bulunan grubumuz, dünyada sayılı yerlerde yapılan Heliski’yi Rize’ye getirerek ülke Turizminin çeşitlenmesine de önemli katkı sağlamıştır. Rize-Artvin Havalanının yapımı sonrasında Rize Karadeniz’de Turizmin odak noktası olacaktır. Yatırımlarımızı da buna göre planladık. İlk olarak kaliteli hizmet verecek olan  Araç Kiralama filomuzun bir şubesinide Rize_Pazar’da açtık.
Edindiğimiz deneyimi her zaman müşteri memnuniyeti odaklı değerlendirerek, personelimizin yönetim ve hizmet kalitesi teknikleri konusunda sürekli eğitim almasını sağlayarak, şirketin çalışma verimini ve hizmet kalitesini arttırmaktayız.
TSE, ISO 9001 ve OHSAS 18001 standartlarının gerekliliklerini yerine getirmiş olmanın huzuru içinde güvenirliliğimizi hizmet kalitemizle birleştirip 35 yılı aşkın deneyimi ile sizlerle paylaşmaktayız. Dürüstlük ve sorumluluk ilkesinden, iş ahlakı ve prensiplerinden ödün vermeden sizlerin de takdirini kazanarak, Türkiye’nin dört bir yanına yayılmış hizmetlerimizle sektörünün, lider firmalarından biri konumundayız..


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın