İş adamı Koç hayatını kaybetti

İş adamı Koç hayatını kaybetti
- Amerikan Hastanesi Genel Müdürü Bulutcu:
- "Sayın Mustafa Koç'u hem Beykoz Devlet Hastanesi'nde hem de Amerikan Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen evinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaybettik. Hepimizin başı sağolsun"

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, hayatını kaybetti.

Bu sabah spor yaparken kalp krizi geçiren ve  ilk müdahalesi Beykoz Devlet Hastanesi'nde yapıldıktan sonra Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'ne sevk edilen Mustafa Koç ile ilgili hastanenin Genel Müdürü Erhan Bulutcu gazetecilere açıklama yaptı.

Bulutcu, "Sayın Mustafa Koç'u hem Beykoz Devlet Hastanesi'nde hem de Amerikan Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen evinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaybettik. Hepimizin başı sağolsun. Söyleyeceğim bir şey yok" dedi.

Bir gazetecinin "En son devlet hastanesinde yapılan müdahalelerde hayata döndürüldüğü yönünde bilgiler var" şeklindeki cümlesi üzerine Bulutcu, "Böyle spekülasyonlara cevap vermek istemiyorum. Söylediğim tek net şey şu; Evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda. Bizler de Beykoz Devlet Hastanesi'ndeydik. Maalesef buraya da getirmemize rağmen kendisini kalp krizi sonucu kaybettik" diye konuştu.

Bulutcu, "Ne kadar müdahale ettiniz" şeklindeki soru üzerine yaklaşık 4 saat müdahale edildiğini söyledi.

Genel Müdür Bulutcu, "Bir rahatsızlığı var mıydı?" şeklindeki soruya cevap vermek istemediğini bildirdi.

 

MUSTAFA KOÇ, MİDE KÜÇÜLTME AMELİYATIYLA 40 KİLO ZAYIFLAMIŞTI
- 4 AYDA 40 KİLO VEREN MUSTAFA KOÇ, KIZIYLA BİRLİKTE ÇEKİLDİĞİ FOTOĞRAFI İNSTAGRAM'DAN PAYLAŞMIŞTI

 

 

Ünlü işadamı Mustafa Koç, geçtiğimiz yıl geçirdiği mide küçültme ameliyatının ardından 4 ayda 40 kilo vermişti. Koç, kilo verdikten sonra kızıyla birlikte çekildiği bir fotoğrafı İnstagram hesabından paylaşmıştı.
Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, geçtiğimiz yıl mide küçültme ameliyatı olmuştu. 4 ayda 40 kilo veren ünlü işadamı, kızının mezuniyet töreninde zayıflamış haliyle poz vermişti. Mustafa Koç, kızıyla çekildiği fotoğrafını ise İnstagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın