Vurucu Santrafor Şart

 

50.000 Bin yerine toplam Bin kişi var, atmosferi soğuk Olimpiyatta..

Hocası sıcak locada maçı izliyor…

Sahada takımını en rahat bir şekilde pozisyona sokabilecek baş belası Atiba ve Oğuzhan yok, buna birde ısınırken ben yokum diyen Sivok’u da ekleyelim..

Maç boyunca sefilleri oynayan Beşiktaş’ın eli kolu ayağı her şeyi Fermandes aklı anlaşılan 3 gün önce 3 bayanla “fingirdeşmede” hala… O da yok, sahada..

Diğer Portekizli ’si Almeida “Küçük Emrah’ın yeşil “cim” versiyonu” O da yok..

Gökhan Töre desen aklı hala Hollanda Milli maçında “Fatih hoca beni nasıl keser, Olcan Adını benim yerime nasıl oynatır” havasından uyanamamış..

Siyah –Beyazlı takımın geri kalan oyuncularını yazmıyorum Başkanları Fikret Orman gibi aslen Hopalı olan kaleci Tolga hariç… Nedeni:  Necip, Veli, Serdar Escude, Olcay, Ersan hepsi düz topçu…

Yukarda saydığım Beşiktaş takımını 10 senede bir yakalarsın..

İşte yakaladığın zaman öpeceksin…

Öpmek içinde sana gol lazım..Var mı golcün ? Yok..

Düşün 13 gol atmışsın onlardan sadece biri direk forvet olan o da yolcuydu gidemedi, Çayeli Limanköy plajında sevgilisi ile güneşlenirken geri çağrılan Depetris atmış..

Sahada 90 dakika ne yaptık birde ona göz atalım..

Bir defa Rıza hoca son Antalya maçında yaşanan trafik kazası nedeniyle yoğurdu aşırı üfleyerek yemiş..

Beşiktaş karşısında alınacak bir puan bile moral acısından çok önemli olduğunun farkında..

Futbolcularına her pozisyonda “basın”, “oynatmayın” talimatı vermiş , başta Kıvanç olmak üzere defans dörtlüsü bu emri bir güzel yerine getirdi, tebrikler..

Sahanın o bölgesinde sorun yok, sorun uç kısımda..

Ne kanatlar , nede santrafor Kwekue diğer takım arkadaşlarına ayak uyduramadı..

İş bitirici bir forvetimiz olsa şu Beşiktaş’tan iki puan daha almak içten bile değildi..

Sezon boyunca final pasları rezil, ileride top tutmak , takımı rahatlatmak yok.Üç hafta üstüne tehlikeli yerden bir ölü top kazandık, onu da kaptan Cernat heba etti, sahada kaldığı sürede başka bir şey etmedi zaten Rumen..

Bizim takım her maçta rakibini hırpalar, durur.. Yani mücadelesini sahada verir. Karşılığını ise bu maçta olduğu gibi golcün yoksa “kepçeyle değil de, çay kaşığı ile alır”

Rıza hoca tez elden bu takıma bir vurucu alması şart. Devre arasına kadar elde bulunan Kwekue, Uche Kalu ve Depetris’i topla bir Jallow etmez !

Kaleci Serkan Kırıntılıya özel bir parantez açayım ve bitireyim. Geldiği günden beri her maçta kalesine gol gördü, bu maçta ise takımı adına sahanın kuşkusuz en iyisi idi, sağ bek Koray’la birlikte tebrikler Adana Karataşlı..

Özetlersek, yukarda da yazdım maç öncesi Rıza hoca bir puanı kafasına koymuş diye. Cernat ve Sercan değişikliğinde Rıza hoca bence “Tutucu” davrandı ve o bir puan aşkına defansif Kağan ve Sezer Özmen’i oyuna soktu. O da biliyor deme ki; bu takımın forvetine Olimpiyat soğuğunda ısına ısına ateşler içinde kalan Hurşut’u soksam ne fayda !...


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın