65 yaş üstü vatandaşlara müjde geliyor !..

 
Korona virüsle mücadele nedeniyle 65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma yasağı getirilmiş, daha sonrasında bu yasak vaka sayılarının azalmasıyla gevşetilmişti. 65 yaş üstü vatandaşlar ise, “65 yaş sokağa çıkma yasağı ne zaman kalkacak?” sorusunun yanıtı merak ederken, sokağa çıkma yasağında yaş sınırlamasında yeni bir formül üzerinde çalışıyor.

Korona virüsle mücadele kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlarımız için sokağa çıkma yasağı getirilmiş, daha sonrasında 65 yaş üstü vatandaşlara belirli saatler arasında sokağa çıkma izni verilmişti. Korona virüs salgıyla bir yandan mücadele sürerken, 1 Haziran itibariyle günlük yaşamda normalleşme adımları atılmaya devam ediyor.

Haberler.com’da yer alan habere göre, 65 yaş üstü vatandaşlar için sokağa çıkma izninin 2 güne çıkarılması için yeni formül üzerinde çalışıldığı belirtiliyor.

65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARA MÜJDE: İŞTE YENİ FORMÜL

Korona virüsün ardından yavaş yavaş normalleşme adımları atılırken, 65 yaş üstü vatandaşlara ise müjdeli haber geldi. Haziran ortasından sonra da kısıtlamanın kalkması beklendiği belirtilirken, sokağa çıkma yasağının kaldırılmasını sabırsızlıkla bekleyen 65 yaş üstüne Bilim Kurulu'ndan izin çıkmadığı belirtildi. 65 yaş üstü vatandaşlar için yeni bir formül arayışlarını girilirken, yeni planlanan düzenlemeyle, sokağa çıkma izninin iki güne çıkarılması haziran ortasından sonra da tamamen sonlandırılması planlandığı belirtiliyor.



Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın