SARP’TA KAPASİTESİ 900’E ÇIKACAK

BAŞKAN NUHOĞLU: SARP’TA KAPASİTESİ 900’E ÇIKACAK

UND Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Karadeniz Bölgesi nakliyecileriyle bir araya geldiği toplantılarda, Sarp Sınır Kapısı’nda geçiş sayısını 900’e çıkacağını dile getirdi.


 

UND Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Sektör Değerlendirme Toplantısı kapsamında 18 Haziran’da Rize, Artvin-Hopa ve Trabzonlu nakliyecilerle bir araya geldi. Çetin Nuhoğlun'a  Karadeniz Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeleri Kral Faysal Çillioğlu Ve Alişan Topaloğlu da eşlik etti. Nuhoğlu Kemalpaşa Kaymakamı Recep Gündüz Ve Kaçkar Gümrük Bölge Başmüdürü Recep Bilgin ile birlikte de görüşme gerçekleştirdi. Trabzon Havaliman’ında bölge nakliyecileri tarafından karşılanan Nuhoğlu, nakliyecilerle birlikte Sarp Sınır Kapısı’nı ziyaret etti. Nuhoğlu daha sonra Hopa ve Trabzon’da yaptığı Sektör Değerlendirme Toplantısı’nda sektörün mevcut durumu ve geleceğini değerlendirdi.

NUHOĞLU: SARP’TA YÜZDE 50 KAPASİTE ARTIŞI MÜMKÜN

Sarp Sınır Kapısı’na gelen Başkan Nuhoğlu, uzmanlar tarafından yapılan süreç analizi sonuçlarını Bölge Müdürü ve Sarp Sınır Kapısı Müdürü ile paylaştı. 5 kişilik bir uzman ekip tarafından 5 gün boyunca yapılan süreç analizi neticisende Sarp Sınır Kapısı’nda araç çıkışının kısa süre içerisinde arttırılabileceğini vurgulayan Nuhoğlu, “En büyük şansımız Sarp’ta konusuna hakim yöneticilerimiz varlığıdır. Yaptığımız süreç analizi sonucunda ulaşılan tespitlerimizin hayata geçirilmesiyle; şu anda 600 aracın çıkış yaptığı Sarp Sınır Kapısı’ndan 1 ay içinde 750, 3 ay içinde de 900 araç çıkabilir” dedi. 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın