Karakoyunlular Derneği Rize'de Şehit Aileleri ile buluştu

Karakoyunlular Derneği Başkanı Recep Ali Karakoyunlu dernek çatısı altında tarihi yaşadıklarını ve ilk toplantıyı şehit aileleri ile yaptıklarını söyledi.

Rize”de yeni kurulan Anadolu Karakoyunlular Derneği ilk resmi toplantısını Şehit Aileleri ile yemekte buluşarak yaptı.

 

 

Rize Öğretmen evinde Şehit Aileleri ile bir araya gelen Rize Anadolu Karakoyunlular Dernek başkanı Recep Ali Karakoyunlu “ Derneğimizi yeni kurduk, Anadolu’nun bazı bölgelerinde  bu dernek yıllardır vardır.  Tarihe baktığımızda Karakoyunlular kabilesi vardı, bizde bundan esinlenerek Rize”de bir şubesini açtık. İlk resmi toplantımızı Şehit Ailelerimiz ile yapmış bulunuyoruz. Toplum olarak şehadet ve bu topraklar için her zaman canımızı vermeye hazırız. Sizler bu vatan için canlarını veren yiğitlerimizin ailelerisiniz, sizler bizlerin baş tacı, ülkenin onurlu birer insanısınız, sürekli sizlerin yanında yer alacağız” dedi.

Eski Afyon AK Parti Milletvekili Mahmut Koçak ise konuşmasında “ Sizler bizlerin baş tacısınız, bugün sizlerin evlatları sayesinde bu ülke ayakta, şehitlerimiz sayesinde bu topraklar bölünemedi ve bölünemeyecek. Türkiye bizlere vatan olduğundan günümüze kadar sürekli saldırıların hedefi olmuştur. Olmaya da devam edecektir. Bizler de bu vatanı korumak için yine şehit olacağız. Ancak asla yılmayacağız ve gelecek nesillerimize bu vatanı hudutları ile birlikte nesilden nesile devretmeye devam edeceğiz. Bu ülkede Hilal ile Haç kavgası ilelebet devam edecektir” dedi.

     Sizler bize emanetsiniz

Afyon Eski Milletvekili Mahmut Koçak şehit ailelerinin bu vatanın emaneti olduğunu belirterek “ Biz aslını unutmayan, memleketine sahip çıkan bu topraklarda doğmuş, burada yaşayan insanlar olarak şehitlerimize her zaman sahip çıktık ve çıkmaya devam edeceğiz. 15 Temmuz da bu ülke insanları Tank ve silahların karşısında dik durmasını ve şehit olmasını bilmiştir. Bu ülkede asla başka bir bayrak dalgalanmayacaktır” dedi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın