Çocuk Acil Servisimizde Yaşanan Yangın Olayı

Çocuk Acil Servisimizde Yaşanan Yangın Olayı Hk.



İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Çocuk Acil Servisimizde elektrik panosundan kaynaklı küçük çaplı bir yangın olayı yaşanmıştır.
Bu akşam 22.45 sularında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı olarak hizmet sunan ve Rize Devlet Hastanesi binasında bulunan “Çocuk Acil Servisindeki” bir elektrik panosunda yangın hadisesi gerçekleşmiştir. Hastane personeli ve Rize Belediyesine bağlı İftaiye ekiplerince yapılan yangın söndürme müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alınmış olup, İtfaiye ekiplerinin ilk tespitinde olayın kısa devre kaynaklı olabileceği belirtilmiştir.
Gerek Çocuk Acil gerekse de üst katında yer alan Çocuk Servisinde duman maruziyeti sebebiyle 1 saatlik havalandırma işlemi gerçekleştirilmiştir. Bu süre zarfında hastalarımızın hastane içerisinde tedavileri aksatılmadan sürdürülmüştür.
Şu an itibariyle Çocuk Acil hizmet sunumu Rize Devlet Hastanesi acil kısmında yürütülmektedir. Çocuk servisindeki hasta takipleri de sorunsuz sürdürülmektedir. Çocuk acil servisinde gerçekleştirilecek olan hasar iyileştirme çalışmaları ivedi olarak başlatılıp, tamamlanacaktır.
Olayla ilgili gerekli soruşturma işlemleri başlatılmış olup, bu üzücü hasidenin kısa sürede kontrol altına alınmasında emeği olan ve sağlık hizmetinin aksatılmadan sürdürülmesi sağlayan hastanemiz çalışanlarına ve İtfaiye ekiplerimize teşekkür ederiz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın