MAXI FIT SPOR SALONU HİZMETE GİRDİ

MAXI FIT SPOR SALONU HİZMETE GİRDİ


 

Trabzon’un Akçabaat Söğutlü AK Towers sitelerinin içinde bulunan MAXI FIT spor salonu hizmete girdi.

Rizeli işletme sahipleri Sedat Abanoz, Tarık Yelkenci ve Melih Abanoz’un modern ve konforu bir araya sunduğu MAXI FIT spor salonu 3 spor hocası ve 14 personeli ile Trabzon’un Akçabaat ilçesinde yer alan AK Towers sitesi içinde yer alıyor.

Spor salonunda fitness, kapalı havuz, zumba step, plates, spa – sauna, buhar odası kafeteryalar ve sağlıklı yaşam ünitesi bulunuyor.

MAXİ FIT spor salonu önceki gün vatandaşların yoğun katılımı altına hizmete açılırken, açılışa; Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, AK Parti Akçabaat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Çayeli AK Parti İlçe Başkanı İshak Karahan, Rize MÜSİAD Başkanı Recep Taylan, Trabzon MÜSİAD Başkanı Ali Kağan, TÜRK Telekom Bölge Müdürü Muhammet Katmer, Rizeli iş insanları ve Çaykur Rizespor yönetim kurulu üyeleri Serkan Karavin, Talha Küçükvar ve çok sayıda davetli katıldı.

İşletme sahiplerinden Neşe Çay Yönetim Kurulu Başkanı ve Çaykur Rizespor yönetim kurulu üyesi Sedat Abanoz yaptığı konuşmada;” Böyle bir tesisi açmak bizim adımıza gurur verici bir şey. Bölgemiz adına büyük bir spor salonunu halkımıza kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyor, hayırlı olsun” cümlesini kullandı.

Açılışta konuşma yapan AK Parti Akçabaat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe MAXI FIT Spor salonunun ilk abonesinin kendisi olacağını söyleyerek;” Hayırlı uğurlu olsun, sağlık adına böyle güzel spor salonu kazandığı için mutluyuz, tekrar hayırlı olsun” ifadesini kullandı.

 

 

 

 

 


 

 

 

 


Önceki Haber 

Yorumlar

Yorum Yapın