ÇAYKUR Rizespor yönetimi, Kocaelispor maçında takımı yalnız bırakmadı

ÇAYKUR Rizespor yönetimi, Kocaelispor maçında takımı yalnız bırakmadı.


Ç.Rizespor Başkanı Ali Zeki Saruhan ve yönetim kurulu üyeleri Kocaelispor deplasman maçında takımlarını yalnız bırakmadı.

Yeşil - Mavili takımın Başkanı Ali Zeki Saruhan ve yönetim kurulu üyelerinden Adnan Er, H. Kamil Bakır, Rıfat Demirkan, Ahmet Demirkan, Cengiz Mataracı, M . Can Pehlivanoğlu, H.Yavuz Bakır, Sinan Mete ve Hüseyin Yangın Kocaelispor maçında takımların yalnız bırakmayan isimler oldu.

Ev sahibi Kocaelispor Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından büyük bir nezaketle karşılanan Ç.Rizespor Başkanı ve yönetimi maç sonu alınan bir puandan çok kaçan iki puanın üzüntüsünü yaşadılar.

Öte yandan Kocaelispor dış saha maçında yaklaşık 300 kişilik deplasman tribünü yapan ve maç boyunca sadece takımlarına üst düzey destek veren yeşil - mavili taraftarlarda takdir topladılar. 90 dakika boyunca hiç susmadan destek olan Rizespor sevdalılarının çoğu İstanbul'dan geldikleri öğrenildi.




Önceki Haber 

Yorumlar

Yorum Yapın