AĞARAN ŞELALESİ GÖRENLERİ BÜYÜLÜYOR

AĞARAN ŞELALESİ GÖRENLERİ BÜYÜLÜYOR

 



 Vali Ersin Yazıcı, Çayeli ilçesine 12 kilometre mesafede  bulunan Ağaran Şelalesini ziyaret ederek, bölge hakkında bilgiler aldı.

 



 Ziyaret esnasında Vali Ersin Yazıcı’ya Rize İl Genel Meclisi Başkanı Muhammet Avcı, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şefik Aygöl, Çayeli Kaymakamı Turgay Ünsal, Çayeli Garnizon Komutanı Uğur Dalgıç, İl Genel Meclisi Üyeleri Cafer Kuru, Zeynep Akyıldız ve Necati Yıldırım’ın yanı sıra bölgede bulunan köylerin muhtarları eşlik etti.


 


Çayeli Kaymakamı Turgay Ünsal Ağaran şelalesi hakkında Vali Yazıcı’ya bilgiler vererek en önemli sorunların başında güzergah üzerinde betonlanmamış yolun betonlanması olduğunu vurguladı. Şelalenin çevre düzenlemesi ve güzelleştirilmesi konusunda Vali Yazıcı’dan destek istedi.

 



Vali Ersin Yazıcı Rize'nin doğal güzellikler açısından oldukça zengin olduğunu kaydederek, "Ağaran Şelalesi Rize'mizde bulunan doğal güzelliklerden biri. Şelale, turizm açısından Çayeli ilçemize çok önemli bir katkı sağlayabilir. Bu nedenle mutlaka turizme kazandırılmalı. Rizeli vatandaşlarımız ve il dışından gelecek olan turistler burayı mutlaka görmeli."diye konuştu.


Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın