ÇORUH EDAŞ EKİPLERİ 7/24 GÖREV BAŞINDA

ÇORUH EDAŞ EKİPLERİ 7/24 GÖREV BAŞINDA

 

Zorlu arazi koşullarında olumsuz hava şartlarına karşın özverili ekipleriyle çalışmalarını aralıksız sürdüren Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Hizmet bölgesinde yer alan Rize ili Pazar ilçesine bağlı Soğuksu mahallesinde meydana gelen aşırı yağışta toprak kayması sonucu tehlikeli olabileceği ön görülen direkler tespit edilerek emniyet çalışmaları yapıldı…

Çoruh EDAŞ Ekiplerinin çevre güvenliğini ön planda tutarak saha tespitleri yapmasıyla bölgede toprak kayması sonucu altı boşalan direğin üzerinde yer alan yüksek gerilim kabloları ve alçak gerilim kablolarının direk bağlantıları sökülerek emniyete alındı. Çalışma kapsamında beton duvar yapılana kadar yolun karşı tarafına direk dikilerek abonelere kesintisiz enerji verilmesiyle tüketici memnuniyeti önceliğinin somut örneğini gösteren Çoruh EDAŞ, can ve mal güvenliği bakımından tehlikeli olanlara öncelik vererek müdahale edildiğini belirtti.

Çoruh EDAŞ Rize İl Müdürü Cabir Kadıoğlu: “Ekiplerimizle birlikte tüm imkan ve kapasitemiz dahilinde çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Yaşanan bu olumsuzluklardan dolayı oluşabilecek mağduriyetlerin önlenmesi için ekiplerimiz 7/24 görev başındadır. Tüketicilerimizin olumsuz hava koşullarından dolayı öngörülemeyen arızalar için göstereceği anlayışlı yaklaşıma şimdiden teşekkür ederiz. Yere düşen iletkenlere müdahale edilmemesi benzer arızaların tespiti durumunda ise 186 numaralı Arıza, İhbar ve Çözüm Merkezimizin aranmasını ya da www.coruhedas.com.tr resmi internet adresimiz üzerinden bilgi verilmesi önem arz etmektedir.” dedi.

Çoruh EDAŞ Kurumsal İletişim Yönetmenliği


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Güneysulu

     14 Ağustos 2020 18:04
         

    Allah belalarini versin bi arizaya 10 defa geliyor gidiyor prim almak için

Yorum Yapın