RİZE'DE KÖY YOLLARININ KALİTESİ YÜKSELİYOR

KÖY YOLLARIMIZIN KALİTESİ YÜKSELİYOR

 

 

2015 yılı çalışmaları kapsamında planlanan tüm ilçelerimizde ana ve grup köy yolarından başlayarak mevcut bozuk olan beton yolların üzerine sıcak asfaltla kaplama çalışmalarına Derepazarı ve İyidere İlçelerimizden başladık.

2015 Asfalt sezonunun başlamasıyla beraber; kırsalda yol ağının daha modern hale getirilmesi, yolların kalite ve standartlarının İyileştirilmesi, ve halkın daha sağlıklı ulaşım imkanına kavuşmasını amaçlayan Rize İl Özel İdaresi tüm ilçelerimizde yıpranmış beton yolları sıcak asfaltla kaplıyor.

Yol Standartlarının İyileştirilmesi için köylerimizde yoğun bir çalışma sürdüren Yol Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Ekiplerimiz Derepazarı ve İyidere İlçesine Bağlı Köylerde Asfalt Kaplama çalışmalarına 35 Kamyon, 5 Silindir, 5 Greyder ve 90 Personelle görülmemiş bir istekle çalışmalarına devam ediyor.

Hedef 50 Bin Ton

Mesai mefhumu gözetmeden çalışan ekiplerimize moral ziyaretinde bulunan Vali Yardımcısı Genel Sekreterimiz Şefik Aygöl burada yaptığı konuşmada, “İdaremizin belirli bir program çerçevesinde; Merkez ve 11 İlçemizde 2015 yılı çalışmaları kapsamında toplam 50 bin ton asfalt kaplama çalışması olacak. Bu çalışmalarımıza bugün Derepazarı ve İyidere ilçelerimize bağlı köylerde başladık. İyi bir ivme yakaladık. Geriye kalan yollarımızda ekiplerimizin gayretli çalışmaları ile en kısa sürede tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Burada öncelikle çalışmanın programlanmasında, planlanmasında ve bunun icrasında bize yardımcı olan herkese ve sahada çalışan İl Özel İdaresi ekiplerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Yardımcısı Genel Sekreterimiz Şefik Aygöl’e ziyaretleri sırasında İyidere Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer, Derepazarı Kaymakamı Adem Can, İyidere ve Derepazarı Meclis Üyeleri, Genel Sekreter Yardıcımız Salih Kurtuluş, Yol ve Ulaşım Hizmetleri müdürümüz Yasin Kavzoğlu eşlik etti.

Yoğun ve özverili çalışmalarından dolayı İl Özel İdare ekiplerine teşekkür eden Aygöl, ekiplerimize tatlı ikram etti.

 

 

 

 

 


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    Mehmet KADIOĞLU

     26 Nisan 2015 23:16
         

    Hasan bey farkını herkes görüyor, şehir her yöden çağ atlıyor, keşke herkes onun gibi çalışsa bu ülke dünyanın en gelişmiş ülkesi olur

Yorum Yapın