Kasap:" Büyük Mutluluk Duyarız"

RİZE BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN DUYURU

 

 

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap yapmış olduğu yazılı açıklamada şu ifadelere yer vermiştir;

Belediyemizin “On Numara” Projelerinden biri olan Mavişehir Projemizi konu alan bir haber, 23 Haziran 2015 tarihli Sözcü Gazetesi’nde manşetten yayınlanmıştır.

Haberin içeriğinde, böyle bir projenin Rize'de deniz doldurulmadan da yapılabileceği ifade edilmektedir. Haberin, şehrin üçte birinin dolgu alanı üzerinde kurulu olduğu bilinmeden yazılması ısmarlama ve kasıtlı bir haber olduğunu çağrıştırmaktadır. Haberde yer alan projede hiç bir konut alanı planlanmadığı gibi hiç bir özel mülkiyet de oluşturulmamaktadır.

Memleketi olan Rize'de yapılan her proje için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın görüşlerini almak bizler için her zaman mutluluk kaynağı olmuştur. Lakin proje içinde yapılacak caminin bulunacağı külliyenin ismi üzerinde henüz bir tanımlama olmamakla birlikte, Sayın Cumhurbaşkanımız kabul buyururlarsa külliyenin isminin Mavişehir Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi olmasından da büyük mutluluk duyarız.

Saygılarımla.

PROF. DR. REŞAT KASAP

RİZE BELEDİYE BAŞKANI


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

  1. 0 0
    {usertitle}

    muhsin

     26 Haziran 2015 10:42
         

    siz önce gidip yolardaki çukurları doldurun..çalıştığımızı lastiğe ve araç bakımına veriyoruz sayenizde. şu üst mahallelere bir çık . sonra da utanığ istifa etmezsen allah bana lanet etsin

Yorum Yapın