EKMEKÇİLER MAHALLESİ “EVET” DEDİ

Referandum çalışmalarına hız kesmeden devam eden Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, ve AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, gündüz Camii önü mahallesinde esnaflara konuk olurken gecede Ekmekçiler mahallesinde parti temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Nisan ayında yapılacak halk oylamasının önemini anlatan Belediye Başkanı Kasap ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Türüt, "16 Nisanda Milli irade kazanacak, Türkiye kazanacak, Rize kazanacak" dedi. Referandum çalışmaları kapsamında günler öncesinde sahaya inen Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, ve AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Ekmekçiler Mahallesinin konuğu oldu.

Partinin mahalle temsilcisi, partililer ve vatandaşlarla buluşan Başkan Kasap ve Merkez İlçe Başkanı Türüt, 16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı sistemini detaylı bir şekilde anlattı. Yeni sistemin muhalifler tarafından çarpıtıldığını, ancak milletin ferasetine inandıklarını ifade ettiler.

Başkan Kasap ve Başkan Türüt, 16 Nisan Halk oylamasının gerçekleşeceği güne kadar, kapı kapı dolaşıp "EVET"i anlatacaklarını belirttiler. Referandumda Ekmekçiler mahalle halkının vereceği karara güvendiklerini dile getirdiler. Çay ikramlarıyla devam eden toplantı bitiminde mahalle sakinleri evet yazılarıyla hatıra fotoğrafları çekildi.

 

16 NİSAN’DA GÖNÜLDEN “EVET”……

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, ve AKPARTİ Merkez ilçe Teşkilatı, 16 Nisan da gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk oylaması çalışmalarına Camiönü mahallesinde devam etti.

Referandumda “Evet” kampanyasına ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek için Belediye Başkanı Kasap ve Merkez İlçe Teşkilatı anayasa değişikliğini Camiönü mahallesi ve Terminal civarında ziyarette bulunarak, esnaf ve vatandaşa, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı.

Camiönü Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşan Başkan Kasap, 16 Nisan’da tüm Türkiye’nin yeni sisteme gönülden evet demesi gerektiğini söyledi.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın