Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nden KPSS Başarısı

 

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, devlet üniversiteleri arasında elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren ve Rize'nin gururu olan üniversitenin başarılarına bir yenisini daha eklediği ifade edilerek, "Yükseköğretim Kurulu( YÖK) tarafından yapılan açıklamaya göre, Kamu Personeli Seçme sınavında Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi mezunları ülkemizdeki tüm İlahiyat Fakültesi mezunlarını, Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü mezunları da ülkemizdeki tüm Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü mezunlarını geçerek Türkiye birincisi olmuşlardır." denildi.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman ise yaptığı açıklamada, mezun öğrencilerle öğretim elemanlarını tebrik ederek, "Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) ailesi olarak başarı grafiğimizi sürekli olarak yüksek tutmak ve her alanda yeni başarılar elde etmek için özveri ile çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

 Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin birçok alanda olduğu gibi KPSS’de elde ettiği bu başarının da tesadüfi olmadığını ifade eden Rektör Karaman, “RTEÜ olarak vermiş olduğumuz kaliteli, bilime dayalı ve geleceğe hazırlayan eğitim misyonumuzun sonuçlarını başarılı bir şekilde almaktan mutluyuz. Bu başarı özverili, planlı ve programlı çalışmamızın sonucudur. Bu sonucun elde edilmesindeki katkılarından dolayı tüm RTEÜ ailesine teşekkür ederim.” diye konuştu.


Önceki Haber 
Sonraki Haber

Yorumlar

Yorum Yapın